Aviseringar
Rensa alla

#mörkertal


Ämnesstartare

den sekundära pycnoharkessiska teorin:

ja för invandrare är inga man umgås med, bara löst folk i gränder 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Absolut, känner man tillräckligt många tjejer inser man hur stort mörkertalet är utan att behöva läsa statistik på det. Tragiskt.


   
SvaraCitera
mynona

FruLiten:
Varför inte blotta mina tankar

Övergrepp inom hemmet, att jag inte var med på sexuella handlingar men ändå fick ställa upp. Gråter och vill bara iväg, bli som förlamad i kroppen, försvinner bort i mina egna tankar, kanske var ett sätt för hjärnan att stänga av. Det var inte så i början, men minns inte, hade kunnat vara upp mot 100 gånger i slutet på våran relation. Och vad gjorde jag, förstörde mig själv genom att acceptera vad som skedde och låtsades se förbi, kanske var det pressen att jag inte vågade berätta för någon och därmed ville förtränga vad som egentligen skedde.
Redan vid sextonårs ålder; Min kropp hade inget värde, jag hade inget värde. 

Vad gör man ens, när man knappt förstår vad som är rätt eller fel längre, när man inte vågar eller kan prata om vad som sker, vem skulle säga att jag var med på det, och vem skulle säga att jag inte var det, de gånger jag inte ens kunde göra motstånd, skulle det ens räknas. 
En skam sänker sig över mig och jag vill inte ses som ett offer. Jag väljer att aldrig prata om det längre, försökt mycket med psykologer men fungerar inte att älta. Det kommer alltid finnas där på något vis. 

Det är inte bara händelserna utan allting som hände efteråt, jag förstörde mig själv totalt och jag kan inte se tillbaka på mitt liv utan att må dåligt över vad jag har gjort. Ser framåt nu.

time:
Kan svara på frågeställningen också, dumt av mig att glömma den. Ja, jag tycker man ska anmäla en våldtäkt men jag har också stor förståelse för att man inte gör det. I mitt fall gjorde jag det inte för att jag liksom kunde ruska av mig händelsen, det mest traumatiserande - i mitt fall - var när min före detta bästis kom fram till mig i mataffären och lättsamt berättade att de varit ett stort gäng som lekt charader och den där killen hade fått MITT namn på en lapp att göra charader på, och han hade utan att gå in på detaljer valt att recensera mitt "alltför trånga underliv". DÅ var det traumatiskt. Då ville jag stänga mig in och gråta och aldrig gå ut och bara skämmas. Men inte efter själva övergreppet.

Jag vill gärna utrycka min sympati. Det är fruktansvärt. 


   
SvaraCitera
hor4n

den sekundära pycnoharkessiska teorin:

ja för invandrare är inga man umgås med, bara löst folk i gränder 

Exakt ":)"


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

PMR: som jag har bevis till och därmed så ska jag på polisförhör snart och ska även vid samma tillfälle få en advokat.(!!!)

Detta är glädjande att höra. Önskar dig lycka till. Tumme upp


   
SvaraCitera
PMR
 PMR

Zodd:

Detta är glädjande att höra. Önskar dig lycka till. Tumme upp

Tack! Det vore en dröm om han fick spärras in, för jag är inte den enda han förgrep sig på och dessutom troligen försökte mörda. 


   
SvaraCitera

BcrcP4UIAAAhwEd.jpg

bcro2seiiaac3hj.jpg

BcryoU1IEAAPZmd.jpg

bcrujuxiiaaounj.jpg

Bcry6YuIEAAEv8R.jpg

BcryI4IIUAAi7BF.jpg


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

 Höll faktiskt på att gråta när jag läste om en brud som blev våldtagen av sin pappa flera gånger och absolut ingen trodde på henne. Fy fan 

 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jävla män.


   
SvaraCitera