Aviseringar
Rensa alla

Mona Sahlin vs Fredrik Reinfeldt


mynona

Egentligen är det dumt att ens bry sig om partiledarna. Detta är inte USA, man röstar inte på en person utan på ett parti, en ideologi. Landet ska inte styras av en person utan enligt en ideologi.

Men för att svara på frågan så är Sahlin defenitivt impopulär, och jag har hört en teori om det när hon analyserades av en pr-expert som kanske kan ha nåt med det att göra: hon talar långsamt och tydligt, och det väcker ilska eftersom folk då tror att hon tar för givet att de hon talar till är för dumma för att förstå. Så låter det onekligen. Det är synd, det är bara ett intryck som kanske inte stämmer. En småsak, men det är småsaker som skapar en bild av en person.


   
SvaraCitera

Jag är väldigt trött på allt klagande kring Mona Sahlin. Visst man ska få säga vad man tycker, men det verkar aldrig finnas någon riktig bakgrund till varför hon skulle vara så dålig (som många påstår) som statsminister?

Jag ser hellre Mona som statsminister än Reinfeldt, mest på grund av politiken som han och hans parti bedriver. Jag kommer rösta rött men det är inte på grund av att Mona är partiledare utan för att jag anser att den socialistiska ideologin är bättre än den borgerliga, på många olika plan. Jag tycker inte att man ska rösta på personer utan på den ideologi som man själv anser är den bättre.


   
SvaraCitera

Mona Sahlin är inte socialdemokratin, Hon är definitivt inte heller den ända utvägen till stadsministerposten. Faktum är att vi har sett tydliga undersökningar som stärker att inte ens socialdemokraternas egna väljare vill ha Mona som stadsminister, jag vet inte vad det säger om hennes popularitet. Och hennes skattefiffel styrker inte hennes förtroende direkt.

SD2010.


   
SvaraCitera

Budolicious:

Reinfeldt. Men det är ju för att även en skorpa skulle vara bättre än Mona.

Hans åsikter bajsar jag på docl.

Precis så! Och...

6laxari1laxask:

Man är idiot om man röster beroende på vem som är partiledare.
MAN RÖSTER EFTER IDEOLOGI!

Exactly! Vilket är precis vad jag tänker göra (och hoppas att en skorpa tar över som partiledare..).


   
SvaraCitera

Bara Socialdemokraterna byter partiledare så skulle partiet få mer röster & gå fram hårdare! Inte ha sin fusklap hela tiden som Mona har, någon som Reinfeldt i sociald parti hade varit perfekt! [y]


   
SvaraCitera