Aviseringar
Rensa alla

MP vill att somalier utan utbildning ska provjobba som läkare!


Tickstart:

ja många känner sig ju bortprioriterade idag vilket inte är bra

Sverige har ett enormt utanförskap som bara växer i takt med att invandringen växer. Ett utanförskap som inte kan lösas med diverse dyra och diskriminerande integrationsåtgärder utan som bara kan lösas med minskad invandring. Fyller vi hela tiden på utanförskapet kan det aldrig lösas. Utanförskapet skapar i sin tur enorma sociala problem. Ökar på leder till otrygghet, sämre skola, splittring, fientlighet mellan grupper, brottslighet, förortskravaller och i slutändan enorma kostnader för svenska skattebetalare. Dessutom så har vi redan idag invånare, inrikesfödda som utrikesfödda, som behöver arbete och bostäder. Då fungerar det inte att årligen ta emot 150.000 nya invånare som ska ha resurser. Dessutom så hjälper invandringen extremt få människor i nöd. Vår invandring är otroligt ineffektiv utifrån ett humant perspektiv. En bråkdel av de resurser vi lägger på invandringen i Sverige hade gjort mycket mer nytta i flyktingbistånd.

Sveriges invandring är alltså otroligt dålig på så många olika sätt.


   
SvaraCitera

PMR:

Jag antar att det skulle funka i stil med hur en AT-läkartjänst funkar idag?

Dvs. att arbetat sker med personlig handledning av en läkare med specialistkompetens. Det lär då märkas om personen i fråga har en lämplig utbildning sedan tidigare. Klart slut. 

Jag tycker att du kan lägga krut på att finna en ny hobby. Det säger jag för att jag faktiskt tror att du skulle vinna på det - alla skulle. 

Glad


   
SvaraCitera

Typiskt miljöpartister lol


   
SvaraCitera