Aviseringar
Rensa alla

Muskler av spela dator?


Ämnesstartare

jarå, du får mke fettiga muskler


   
SvaraCitera

simson2:

jag frågar för att jag INTE vill ha mer muskler.

Vaddå? Kan ej relatera


   
SvaraCitera
Sanne

Muskler nej, men om man t.ex. spelar mycket eller så förbättrar du reaktionsförmågan, reflexerna och "snabbheten" i fingrarna/händerna. ( har ej vetenskapligt underlag, endast min suveräna analysfömåga xP)


   
SvaraCitera

timeisrunningout:

Det du egentligen borde oroa dig över är masturbation. Inte bara leder det till avslöjande muskler i armområdet, det kan också leda till håriga handflator!

Håriga handflator är inte enbart negativt, min flickvän tycker det är mysigt när jag klappar henne med mina lurviga labbar. Dessutom så värmer det på vintern.

Angående muskler från datorspel så har jag utvecklat fantastiska fingermuskler vilket är väldigt bra att ha ifall man måste knappa in en kod fort på t.ex en tidsinställd bomb (alla har väl varit i en liknande situation nån gång). Jag skulle då hinna knappa in koden medan någon med långsammare fingrar skulle dö. Evolution in action. [cool]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

timeisrunningout:

håriga handflator

[surprised]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

simson2:

. Får man muskler i handled,fingrar,händer eller underarmen när man klickar för mycket på datormusen.

Ne.. Krävs betydligt tyngre grejer för det.. Men en mus helt gjord i järn, borde ju ge lite effekt.. de är ganska tunga..

x_marty:

Musklerna blir snarare förslappade.

Det betvivlar jag.. Så länge du rör på händerna så finns funktionen kvar så att säga..

Jag hade en gipsad handled i 3 månader som jag knappt kunde röra alls när gipset togs av, lite skillnad det mot att göra vardagliga sysslor med sina muskler.. [wink]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Musklerna blir snarare förslappade.


   
SvaraCitera