Aviseringar
Rensa alla

Muslimer blir sura över att tvinga anpassa sig till det svenska samhället - DO anmäler.


Ämnesstartare

passaro:

Cool du är. Verkligen. Jag glömde såklart att muslimerna (där olika folkgrupper skiljer sig såpass mycket från varandra, ser vi såklart inte, de är muslimer, det är det väsentliga) är ute efter att försöka ta över världen a la Hitler style.[zzz]

Kul att du tycker jag är cool. [smile] [bigcheers] Inte ofta man får lite beröm här på UM men det värmde i hjärtat. [love]

Yes mannen, muslimerna är det största hotet mot världsfreden. Varför tror du annars att både USA, Storbritannien, Frankrike, FN och hela världssamfundet reagerar så kraftigt på Pakistans "kärnvapenaffär"?

Image

Läs mer och begrunda på: If kiss & makeup doesn’t work will Iran target 4 US bases in Pakistan?
In case Iran is attacked, it is expected that more than 30,000 Lebanese missiles will rain down Northern Israel all the way down to Tel Aviv. In additionn scores of Iranian Shahab missiles will target US forces in Iraq and bases in the Middle East.
​ http://rupeenews.com/2008/07/18/if-kiss-makeup-doesnt-work-will-iran-target-4-us-base​s-in-pakistan/

passaro:

Främlingsfientlighet är ju något att eftersträva.

Utan muslimer i Sverige hade jag inte varit främlingsfientlig. Muslimerna har GJORT MIG främlingsfientlig. Så man kan ju säga att det är muslimernas eget fel att JAG ÄR främlingsfientlig. [sad] I grund och botten beror det väl på rädsla. [sad]

passaro:

Sedan det tramset om atom och vätebomber är ju bara löjligt.

Endast framtiden får utvisa vem som har rätt. Du eller jag? Var kraschen av WTC bara en förvarning? Vad kommer nästa gång? En krasch av Le Hague i Normandie? Sedan är allt liv utplånat på jorden. [sad] [sad] [sad] [sad] [sad] [sad]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Muslimer kommer aldrig att bli svenskar. Det finns en anledning varför det finns så få muslimer i Södertälje, bostadsrättsföreningen beviljar dem inte lägenheter eftersom det skulle innebära ett inbördeskrig. Syrianerna/kristna irakierna hatar muslimer mer än svenskar, just därför att de har fått erfara muslimernas behandling mot dem i deras hemländer som de flydde ifrån. Ska vi svenskar behöva uppleva samma sak!? Det var någon som jobbar på bostadsrättsföreningen som berättade det här för mig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sming:

Reflektioner, kommentarer?

tycker dem borde ha nötkött i skolan som dem kan laga till något till dem ungarna...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Rättstavning: Syrianerna/kristna irakierna hatar muslimer mer än svenskarna gör.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

dazed_and_confused:

trams, religiösa tokar [zzz]

Sant.

Tofu:

Passar det inte kan de ju alltid flytta hem igen.

Håller med.

Likt att vi måste anpassa oss efter deras matregler och skit om vi åker till deras land/länder, får väll dom se till att anpassa sig efter oss.


   
SvaraCitera

BACON <3 [crazy]


   
SvaraCitera

Finns väl inte en jävel som gillar skolmaten, så varför skulle man göra en avsevärd ansträngning för dessa människor? Vegetariska alternativ fungerar väl lika bra, äta gör man hemma.

OF 5:

låter lika intelligenta som rektorn på någon skola dom prata om i går där dom tyckte det vara bra att alla män satt framför alla kvinnor i klassrummet.


   
SvaraCitera