Aviseringar
Rensa alla

Muslimska Familjedagarna


Ämnesstartare

Under påskhelgen har de Muslimska familjedagarna sin premiär. Bakom evenemanget står Islamiska förbundet och Sveriges Unga Muslimer. Det är en tid då dörrarna öppnar för barn, ungdomar och buxna för att samtala, debattera och stärkas som individer.

En av de inbjudna är Mohammad Rateb Al-Nabulsi som är rasist och homofob, samt uppmanar till terrorism. Han talar bland annat om att homosexuella är smutsiga, att de bör mördas, och han påstår att det är helt legitimt att använda självmordbombare mot judar, eftersom dom är fiender. 

Mannen är nu avbokad. Det säger dock rätt så mycket om de största muslimska organisationerna i sverige: de är homofobiska och rasistiska, och skattepengar ges till denna dekadens. Det finns ingen ursäkt till att man bjuder inte anti-demokratiskt avskräde som Rateb Al-Nabulsi.

Är det lämpligt att ge skattepengar till tvivelaktiga aktörer, som ex. muslimer eller andra som har rasistiska, eller nazistiska ståndpunkter? Vi vet exempelvis att många moskéer i sverige förespråkar kvinnomisshandel vilket visade sig i en dokumentär i Uppdrag granskning. Muslimer innebär naturligtvis en risk för samhället. Se bara på den skada muslimer har åsamkat i Storbritannien.  Det är ett faktum, inte en åsikt. 

Varför inte ge skattepengar till rakt av rasistiska organisationer också? Vad är skillnaden? Eller tycker ni att rasism är okej om den är religiös baserad?

Vad bör man göra åt detta problem? Varför inte införa nolltolerans - precis som man gör med rasister som INTE är religiösa?

Tidigare uttalanden, där sveriges ung muslimer ljuger i live TV.

www.youtube.com/watch?v=xiee2bXeNGs

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/ofta-problematiska-gaster-vid-muslimska-familjedagarna_8997490.svd

Muslimer begår våldsamheter i Malmö:

www.youtube.com/watch?v=p9utUsmgx9E


   
Citera
Ämnesstartare

Hoppa från en bro Patrick.


   
SvaraCitera