Gjorde ett hårdbröd med ost på och avslutade osthyvlingen med att stoppa en ostskiva direkt i munnen. Medan jag stod där och tuggade så skulle jag lägga tillbaka osten i sin fryspåse varpå jag upptäcker att jag har en stor, hårig penicillinodlig på undersidan av osten. Spottade ut ostskivan, slängde mitt knäckebröd och nöjde mig med en bit gurka istället.
Har ni gjort liknande?
jo, men då va ja full och märkte äckelheterna innan jag åt denne
(ska läsas med norrländsk/finsk dialket)
Skär bort möglet.
Äter osten.
Man kastar inte fin ost!
Äter Mördegskex, helt nya. No worry.
krasch:
Skär bort möglet.
Äter osten.Man kastar inte fin ost!
Den smakade surt! Var vanlig hushållsost.
krasch:
Man kastar inte fin ost!
This.
Ensamvargen:
This.
Hade ej gjort om det var små gröna prickar och den smakade OK. Men det var ett tjockt, luddigt ludd på!!!!!!
Geigerzähler:
Hade ej gjort om det var små gröna prickar och den smakade OK. Men det var ett tjockt, luddigt ludd på!!!!!!
Kanske ej är ludd inuti den? :C Därför man skärbort luddet.
Ensamvargen:
Kanske ej är ludd inuti den? :C Därför man skärbort luddet.
Inte om det smakar illa.
Geigerzähler:
stor, hårig penicillinodlig
symatigråter!!
hade också slängt, och maniskt kontrollerat alla ostar jag åt av de närmsta månaderna. har dock alrig varit med om.
Geigerzähler:
en stor, hårig penicillinodlig på undersidan av osten.
låter verkligen inge vidare, hur länge hade osten legat och gottat till sig tro?
Paranormal_Cannabis:
hur länge hade osten legat och gottat till sig tro?
Fröken capture köpte den när hon var på besök här under påsken. En månad typ.
Geigerzähler:
Inte om det smakar illa.
Jag skulle smakat hur den smakade i mitten iallafall.
Geigerzähler:
Fröken capture köpte den när hon var på besök här under påsken. En månad typ.
ahaja inte så hemskt länge ändå, men tillräcklig för att få en egen ostodling