Aviseringar
Rensa alla

När folk tror sig veta vad misogyni är samt mods som beter sig illa


Ämnesstartare

Här ser vi alltså unge herr Casper, en vanlig kille som blir lite putt och trakasserar andra användare (jag har blockerat flertalet av hans konton, nu senast chistoffer(vaddetnuvar_bandy pga hans utbrott i pm.
Han har blivit låst pga detta men ändå, ack, ändå går det inte fram). Misogyni är en ny grej han kommit på. Jag tror att han syftar på att jag skrev att ett pinnsmalt ideal inte var bra att ha som kroppslig förebild (det var alltså ingen personlighet det skrevs om i tråden så det var endast fysiska ideal det handlade om).
Jag är ej speciellt trevlig mot folk jag inte tycker förtjäna det, men jag jag kan nog lugnt säga att jag verkligen ligger i lä här.
Vad Storchen har gjort för att förtjäna denna mobbing har jag ingen aning om.

Jag hoppas  att modsen kommer att sköta honom bättre nu när jag blivit tillsagd att anmäla alla hans små smädelser mot mig. Vi kan inte alla tycka om varandra men gillar man inte någon så lämnar man den ifred, precis som irl. Svårare än så är det inte.

k7ffw3q

kzsyd8u
dfgdfgfdgfdg.jpg
mg35fqv
qx5fan7
pv9zs43
olum5a6

Vad Exner beträffar så vet ni alla att han gjort det till en grej att skriva om mina bröst i forumet under ca två år. Jag har sagt ifrån men det har inte hjälpt. När han sedan började skriva random pm så anmälde jag honom varpå han inte låtsades om att jag ofta, och då även i den pmkonversationen, skrivit att jag inte vill ha några sliskiga kommentarer om min bröststorlek bara för att jag råkar ha stora bröst.
Jag anmälde då detta till Alexandra och fick då ett till pm av herr Milberg där han skrev att han inte alls förstått att jag tyckte att hans beteende var ickeönskvärt. Jag skrev då att det var synd att det skulle behövas en anmälan trots att jag sagt till honom flertalet gånger, varpå han då blockade.
Hans olämpliga beteende mot även unga tjejer här på sajten med sitt boobsande etc tog jag också upp med Alexandra, och hon höll med om att det behövde åtgärdas, men det har det tydligen inte gjort.
Att Astrid/chips-reklam talar bakom folks ryggar är ju rätt vanligt så vi tar inte ens upp henne här.
Är dok rätt besviken på Alexandras beteende här då hon istället för att gnälla av sig för att jag kritiserat hennes modererande och det faktum att hon/hennes familj låter okasterade katter springa runt och föda kullar borde inte få henne att bortse från sin adminroll och peta in att ungdomar.se är en trivsam sajt (eller vad det nu är de vill profilera sig som) och att man anmäler dåligt beteende och håller sina åsikter om andra umares åsikter för sig själva istället för att maniskt rikta in sig på dem.

Denna tråd kommer givetvis att tas bort men den får nog några klick ändå. Och ja, blir ni putta över att era irlnamn kom med här så beklagar jag det.
Och jag beklagar att ickeberörda ska behöva ta del av detta!


   
Citera
Ämnesstartare

Skriv i pm istället? Det är inte tillåtet att hänga ut folk sådär


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Loool asså vad fan e detta. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

skönt att vi slipper dig nu när du hängt ut massa folk vilket är typ det tydligaste regelbrottet. ses aldrig mer.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ingen mod har betett sig illa mot dig för övrigt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ledsen


   
SvaraCitera