Aviseringar
Rensa alla

när har det gått över gränsen till en ätstörning?


emmmah:

det första jag skrev var att jag ville att nån skulle skriva SYMPTOM till en ätstörnng?vadå hålla käften, nej tack klarar mej iaf.jag skrev inte att jag behövde hjälp?

Att fråga när något går över gränsen till en ätstörning och påpeka att man undrar eftersom folk påstår att man har det är en jävligt dålig formulering för någon som inte vill dra uppmärksamhet till sin ätstörning.


   
SvaraCitera

emmmah:

har man en ätstörning bara för att man vill bli smalare? -.-

Du, jag är diagnosticerad med anorexia nervosa. Eller... Jag ska bli friskskriven om 2 veckor.
Jag har varit nere i botten, och trodde inte att jag kunde bli frisk. Jag har själv tänkt att jag aldrig kommer att acceptera mig själv som normalviktig.
Vet du vad? Efter ungefär 8-9 månader i behandling (det är riktigt snabbt) är jag frisk. Verkligen jättefrisk. Typ friskare än mina friska kompisar 😛

Folk tycker att jag har snygg kropp, så jag är inte fet för att jag är frisk.

Du tycker att jag pratar strunt, det vet jag. Jag har ju själv varit där du var. Jag säger bara att du borde lyssna på mig. Det är inte värt att bli smal. Det får din omgivning att må dåligt. Vill du se dina föräldrar gråta? Jag tror inte det.


   
SvaraCitera

Ja känner ungefär samma sak som du . Jag är nt underviktig. Jag är 1.56 & väger mellan 49-51 & det e nt underviktigt . Visst vissa tjejer i klassen väger mer än mig men ändå ! Jag e nog lite som dejj e sjukt rädd för att gå & vikt! Alla säger att man e så fucking smal , kanske underviktigt . Men ja vet att jag nt är det. Jag äter knappt något & är ute & springer & gör olika övningar för att få en snygg mage. Vet nt vilken sorts sjukdom detta leder till men jepp. Är helt enkelt rädd för att gå upp i vikt! PS.jag e 13 😉


   
SvaraCitera