Aviseringar
Rensa alla

När kommer inbördeskriget till Europa?


Ämnesstartare

Som dom flesta av er vet så är muslimer galna och det är krig och kaos i dom flesta muslimska länder, det är därför så många flyttar hit dock agerar deras hjärnor likadant här då dom har våldsamma krigsgener i sig. När tror ni att muslimerna kommer att börja springa runt och döda folk på gatorna här i Sverige? Och vad kan vi göra för att det inte ska inträffa?


   
Citera

Det dröjer nog inte länge innan vi får se dom stora konsekvenserna av muslimsk invandring. Kommer definitivt bli inbördeskrig en dag.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Kollar man på hur det ser ut i andra delar av världen så kan Sverige absolut vara nästa mål. 
Vad vi kan göra för att det inte ska inträffa är en bra fråga. 


   
SvaraCitera

Tror aldrig det kommer att bli ett inbördeskrig.
Jag tror snarare att det kommer att bli mer terrorattentat och våldsamma upplopp.


   
SvaraCitera

Trött


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

2 % av terrorattacken är pga Islamism i EU


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

http://thinkprogress.org/world/2015/01/08/3609796/islamist-terrorism-europe/

Kanske islamofober borde ta en titt på denna statistisk.


   
SvaraCitera

Tror inte att det blir inbördeskrig men definitivt så kommer det bli mer terrordåd och attentat och våldsamma upplopp.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sheriffen:
Det dröjer nog inte länge innan vi får se dom stora konsekvenserna av muslimsk invandring. Kommer definitivt bli inbördeskrig en dag.

Svenskfranska journalisten Lena Lutaud i SVT om läget i Frankrike:

– Alla har förstått att det faktiskt är ett religionskrig som är på gång.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

förstår inte riktigt hur ett inbördeskrig skulle kunna komma t ett annat land?
det är väl knappast samma inbördeskrig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

http://sv.wikipedia.org/wiki/Europa#Religion 7% ungefär är muslimer i Europa...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

När inbördeskriget kommer till Europa är naturligtvis väldigt svårt att svara på. Frågan är väl snarare hur massinvandringen av muslimer utvecklar sig och hur muslimerna anpassar sig till européerna. Men att det lär bli ett inbördeskrig i Europa är väl tämligen säkert. Att det lär stå mellan européer (kristna/katoliker/judar) och muslimer är lika säkert som att det är söndag idag. Vi ser bara hur muslimerna försöker utrota kristna i arabländerna och Afrika och det är troligen bara en tidsfråga innan muslimerna försöker samma sak i Europa. 

Vi ska dock inte förringa muslimernas styrka då det skiljer väldigt mycket mellan en kristen och en muslim. En muslim är berädd för att offra sitt liv i muhammeds namn men det är inte en kristen. Därför kommer vi att få se fler och fler muslimska självmordsbombare i Europa men jag har väldigt svårt att tänka mig en kristen självmordsbombare.

Så mitt tips är ett inbördeskrig européer vs muslimer troligen innan år 2020. Möjligtvis 2025. Och då lär det flyta blod.   Gråter   Tumme ned   Arg


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ja, om det finns tillräckligt många dumma idioter som tror allt på vad median säger så finns det ju en sannolikhet att detta kan ske. Dock tror jag inte eller snarare hoppas inte att något sånt idiotiskt sker i framtiden. Men men, man ska inte underskatta den makt median har trotts allt. Tyvärr så kommer det alltid "jag och du" tänkande när man läser en text från en inkompetent skribent från aftonbladet, nja jag ska kanske inte kommenter om skrivandet då jag själv saknar den förmågan 🙁 

Nå ja. Visserligen tycker man att median overhypar terrordåden lite aning för mycket. Dock så kan man inte skylla allt för mycket på dem då det finns,  återigen, allt för många o-uppdaterade människor som företagare ser att det är lätt att sälja till. Menar vilka är intresserade att läsa om terrordåden i en pakistanskt skola som terrorister dödade flera hundra barn samt lärare om jag minns rätt. Och vilka är intresserade av att läsa om budhister som låser in flera tusentals muslimska kvinnor, och skär halsen av dem?

ursäkta för språket, har varit en lång natt och nu bryr jag mig inte.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

muslimer har rätten att försvara sig


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Urgel: Som dom flesta av er vet så är muslimer galna och det är krig och kaos i dom flesta muslimska länder, det är därför så många flyttar hit dock agerar deras hjärnor likadant här då dom har våldsamma krigsgener i sig

Är du seriös? Fattar du inte att majoriteten av muslimer som flyr flyr för att inte dödas för att sättet dom ser islam på inte är det "rätta" sättet? Fattar du inte hur många muslimer IS avrättat? Så jävla trött på denna graden okunnighet... "Våldsamma krigsgener" lol...

Hjärta


   
SvaraCitera