Aviseringar
Rensa alla

När mobbarna addar dig på Facebook


Både att lägga till eller strunta i personen på Facebook är tomma handlingar. Vill du förlåta henne, gör det; vill du skita i kontakten med henne, gör det. Gör vad du vill, men tro inte att det på något sätt är vare sig elak eller någon slags förlåtande handling, det är bara en vänförfrågan på Facebook.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

hönzgoggel:

Ta bort henne bara? Jag förstår inte problemet. Det är bara facebook...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Är ni inte ens vänner IRL så finner jag inte någon mening i varför man skulle känna sig tvingad att vara facebookvän med henne.


   
SvaraCitera

var med om att de la ut ett gammalt klassfoto och hade haft en diskussion om "jag vet vilka nollor som aldrig kommer att bli taggade" ungefär. Jag taggade mig själv då för att göra ett statement varav ägaren till bilden, som hade varit inblandad i diskussionen addade mig på facebook.

BOOOOYAA nekad.
Det kändes skönt.
Barnsligt, men skönt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

WTF ?!

Jag skulle inte acceptera ! Fuck you ... <.< Hon mobbar och vill ha dig på FB, whaat ? Acceptera inte och tryck på IGNORE eller något liknande, vet inte vad finns det för knappar på FB . 😀


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

jag accpeterar inte ens mina kusiner, ragg, ex eller människor som går i samma skola, varför acceptera a blast from the past. osanning!

annars kan du lämna denna kvar och se hur det spelar ut sig. hur.


   
SvaraCitera

ta bort henne be henne att dra åt skogen 🙂


   
SvaraCitera