Aviseringar
Rensa alla

natal och ps3move


pumanJessica:

familjeunderhållning

Tror också att det kommer dyka upp en hel del familjespel. Dock har Natal en bredare målgruppssattsning än så, såvitt jag förstått.
Är bl.a därför iaf jag vågar hoppas på mer experimentellt. Lär dyka upp en hel del roliga indiegrejer om det inte blir allt för dyrt att utveckla mjukvara till skiten.

pumanJessica:

Halo eller GoW

Sannolikheten att det skulle komma actionorienterade spel till Natal är nog inte särskilt stor 😮
Å andra sidan sa folk detsamma om wii-moten och guitar hero angående viftandet och soffsittandet, och det är ju trots allt inte sådär överdrivet mycket gnäll kring dessa längre.

Dold text: Fast det här säger jag utan att ha googlat.


   
SvaraCitera

kiingen:

whaaaaaat??

Alltså, jag har aldrig sagt att Wii skulle vara bättre än Xbox 360. Jag förstår inte varför du ens pratar om 360 när vi diskuterar huruvida Wii har bra spel eller inte.

Miceparade:

och det är ju trots allt inte sådär överdrivet mycket gnäll kring dessa längre.

Det är för att ingen som spelar tevespel bryr sig om Wii längre. De spel som är bra är oftast spel som inte använder wii-kontrollen speciellt mycket.

Natal är baserat på otroligt primitiv teknik och kommer inte att kunna vara lika precis eller rolig som Sony Move, något de demonstrerade med t.ex. Sorcery igår. Det är bara en gimmick


   
SvaraCitera

Galvmeister:

Natal har häftiga funktioner som inte hör till spelen. och något som ger dessa funktioner skulle jag absolut kunna köpa.

Läste för ett tag sen att det skulle komma ett nytt Ghost Recon/Operation Flashpoint/COD/annat generic skjutspel där man ska kunna ge handkommandon med hjälp av Natal. [cheers] Typ knyta en öppen hand till en näve för att ge kommando till sin trupp att stanna.

Det är inte tillräckligt mycket för att jag ska investera i Natal, men det är ju i alla fall en början [zzz]


   
SvaraCitera

Mawns:

Det är för att ingen som spelar tevespel bryr sig om Wii längre.

Det vet jag ju inte om jag kan hålla med om. Dels för att det trots allt är ganska många som spelar på wii, och dels för att många "core gamers" inte har någon större uppfattning om hur casual gaming marknaden ser ut. Men det är ju iofs ett helt annat ämne 😮

Mawns:

primitiv teknik

Tycker som jag tidigare nämnde att body tracing-systemet i Natal/Kinect verkar lagomt avancerat och tror nog att det skulle kunna klämmas ut en hel del intressant gameplay om man är innovativ. Men sjukt frustrerande med smoke and mirrors uppvisningar.

Och precis som du nämner ang. ...

Mawns:

Sony Move

...så får man nog mer roligt för pengar spenderade [surprised]
Gah! Såg också demonstrationen nyss. Kommer att vara pank för evigt.


   
SvaraCitera

ps3 kontrollen ser lite porriga ut[blush]


   
SvaraCitera

Miceparade:

Gah! Såg också demonstrationen nyss. Kommer att vara pank för evigt.

Det var skönt att Nintendo och Sony fokuserade på spel, till skillnad från EA/Ubisoft/Microsoft. [love] Var rädd för att Sony skulle göra bort sig och gå ner på knä inför casualmarknaden och använda inhyrda skådespelare precis som microsoft, men istället så fick vi episka tal med glimten i ögat och självdistans och ett fokus på hur bra alla nya spel kommer vara [love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

xsaosinx:

knyta

Visst sånt låter coolt. Men allt annat. vilka kommer vara rörelserna för att ladda om, ducka, springa, gå, snipermode, byta vapen, night vision osv osv.

Jag förstår inte hur dom ska få det att funka. Speciellt inte hur man ska röra sig framåt.


   
SvaraCitera

Galvmeister:

Jag förstår inte hur dom ska få det att funka.

Nej, inte jag heller. Tror att den i det här stadiet kommer att användas mer som ett komplement till handkontrollen. Som jag sa lockar inte det här mig särskilt mycket, men det är ju ett första steg i en intressant utveckling.


   
SvaraCitera