Aviseringar
Rensa alla

naturligt vs syntetiskt. vad väljer ni?


Ämnesstartare

Ja du, naturligare är väl alltid bättre och för miljön också typ [wink] NATURLIGA!


   
SvaraCitera
Johemo

Naturligt (: fast det måste vara väl beprövat, så länge det är det så .. okej då. Båda.


   
SvaraCitera

Naturligt, vill inte ha syntetisk skit...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Serengetiskt.


   
SvaraCitera

Jag föredrar naturliga droger som jag vet varifrån dem kommer. Med det menar jag att jag föredrar hemodlat röka framför importerat. Likaså föredrar jag svamp som jag själv plockat framför LSD som jag inte vet varifrån det kommer.

Dels på grund av den etiska aspekten, narkotika är ofta inblandat i en övrigt hemsk bransch som jag inte vill stödja. Men även på grund av den estetiska, jag gillar helt enkelt idén att "detta är naturligt"!

Det är ju extra härligt om man själv har odlat gräset eller plockat svampen, eftersom man blir mer personligt bunden till drogen. I varje fall är det en trevligare vetskap än att man snaskar samma LSD som tusentals andra.

Om vi däremot talar om effekt, så tror jag inte direkt att naturliga droger är överlägsna syntetiska i allmänhet. Dock finns det ju många RC's som jag inte gärna stoppar i kroppen, fördelen med naturliga droger är ju att de (oftast) är väldigt beprövade.

edit: oj visste inte att jag svarat redan 😛
Äsch detta svaret blev bättre!


   
SvaraCitera
Zsasz

raoulduke:

amfetamin är också naturligt

Nej, att basen till framställningen är naturligt betyder inte att drogen är naturlig när man har framställt amfetamin av den, det är ju som att säga att Heroin är en naturlig drog för att den kommer ifrån opium-vallmon..

zekrish:

kokain

Varför har du lagt till kokain?, för att det kommer från koka-bladen?, Hur är det med extraheringen och den kemiska reaktionen för att få fram kokainet?..

Själv räknar jag naturliga droger som droger man ej behöver extrahera med en kemisk process för att använda..

Jag liggen på båda sidorna i Syntetiskt vs naturligt frågan, t.ex.
(">" = "säkrare än")

Cannabis > det mesta
LSD > Opium
Det mesta > RC's
Extacy > Belladonna/Änglatrumpet/Spikklubba

etc.

Jag väljer ju oftast naturliga droger först, men precis som de syntetiska finns det saker som är värre än andra, Belladonna, Änglatrumpet, flugsvamp och Tujon är ju alla naturliga droger, men dem är betydligt farliga än många kemiska, men när använda rätt så kan dem bli ganska harmlösa, samma sak med de kemiska drogerna, när man använder de rätt så är de ganska jämlika...

Cannabis är ju i stort sätt omöjligt att överdosera, det finns inte ett ända dokumenterat fall av någon som har dött av en cannabis överdos, och visst, då tänker ju de flesta "Oh, och det är naturligt, då måste det vara bättre ju", men LSD är också i stort sätt omöjligt att överdosera om man inte är en kemist, en normal dos ligger på ca. 100-200ug (100ug är vanligast att få tag på), och en överdosering ligger på, räknat lågt, 1mg /kg kroppsvikt (ligger förmodligen på det dubbla), så någon på 60kg skulle behöva 60mg för att överdosera, det är 300st 200ug doser... 21000kr värt av LSD om man räknar i bulk gatupriser (ca. 70kr /lapp), betydligt billigare om man har rätt kontakter (ner till ~40kr /lapp), och då får man tänka på att man oftast inte änns får 200ug doser i lapparna, och att jag räknade lågt i mg /kg..

Så, att naturligt skulle automatiskt vara bättre tror jag absolut inte, men jag tror ej tvärt om heller, det är från drog till drog helt enkelt..


   
SvaraCitera

zekrish:

kokain

Naturligt? [confused]


   
SvaraCitera
nifrom

www.rc-wizard.tk


   
SvaraCitera