Aviseringar
Rensa alla

Nazistisk propaganda?


Ämnesstartare

http://ungdomar.se/forum.php?threa​d_id=314535

En anmälan trillade in på denna tråden som nazistisk propaganda och om vi tillåter det.

Jag har inte kollat videon vad som sägs men rent konkret känns det som att det vore dumt att låsa/radera tråden p.g.a yttrandefrihet samtidigt som det känns rätt med tanke på vad partiet står för.

Tänker på att man kan låsa och hänvisa till §3?

Vad säger ni andra mods?

André Vifot Haas:

//

Erik Nahlén:

//


   
Citera

Usch, då måste man ju lyssna igenom det för att kunna avgöra. Återkommer när jag så gjort. Misstänker dock att den inte bör tagas ned, men, skall lyssna...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Har inte lyssnat igenom hela än, men jag tycker inte att den bör låsas av det jag hört hittills. Däremot flytta till länkar då den inte innehåller vidare diskussionsunderlag.


   
SvaraCitera

Jag kan ju säga att Dan Eriksson inte är så duktig på att göra poddar; hans talperioder är alltför långa!!! Jag kräver musikpauser mycket oftare om jag skall tvingas lyssna igenom dessa för att avgöra om de bryter mot reglerna, om folk kommer göra till vana att posta dessa!!!


   
SvaraCitera
time
 time

Knarko:

Tänker på att man kan låsa och hänvisa till §3?

Jag tycker inte den borde låsas. Det finns värre klipp nationalisterna på UM kan länka till och i och med att det inte strider mot §3 mer än att det är en SPare som snackar om t ex "invandringskritiska kanaler där nationellas röster får höras" (och ja, vi vet vad de har för åsikter utöver det, men--), och åtminstone jag kan mycket väl tänka mig att det blir mycket större rabalder och missnöje om vi låser den istället för att kanske bara hålla lite hårdare koll på tråden och hur den utvecklar sig.

(det finns alltid en chans att den spårar ur om det kommer trams som går under §3 helt och hållet och då får vi låsa den i alla fall)


   
SvaraCitera

Har lyssnat igenom hela nu. Den är ren.


   
SvaraCitera
Hampie

Flytta till länkar.


   
SvaraCitera