Ni som äter sylt, varför?
Swer ut som blod o ja hejjar på team edward
hade sylt i filen en gång. eller två.
det var ganska ok!
var pga bara fil är inte jättegott. och hade ej musli hemma.
pga gott. Åt hjortronsylt idag samt igår
dryg tråd
bra fråga, väldigt mkt socker iiiii
åh ja, hjortronsylt är gott!
De e bra o ha vid sidan av bajse o kisse blir som köttbullar me sås o lingonsynt gott gott
Jag är inte tillräckligt söt.
på grund av gott.
RakatKadaver:
Jag är inte tillräckligt söt.
Det mesta man har sylt till vore tråkigt att äta utan det
Tiggaren:
Swer ut som blod o ja hejjar på team edward
okej
penja:
hade sylt i filen en gång. eller två.
det var ganska ok!
dt är gott.. åt sylt nyss
sincan:
pga gott. Åt hjortronsylt idag samt igår
åh va gott
kekeoxo:
dryg tråd
du ska alltid förstöra för mej
kulturmarxisten:
bra fråga, väldigt mkt socker iiiii
va ere????
penja:
åh ja, hjortronsylt är gott!
älskar det
Tiggaren:
De e bra o ha vid sidan av bajse o kisse blir som köttbullar me sås o lingonsynt gott gott
du e så jävla omogen vet du dt
RakatKadaver:
Jag är inte tillräckligt söt.
jo
OF 5:
på grund av gott.
aha
Enda jag äter är: http://en.wikipedia.org/wiki/Pekmez
Hemmagjord sådan.
Pekmez is well known and made in the Balkans, though it is more jam-like in texture in some countries
Matorgasm av det, fy fan.