Notifications
Clear all

nu kokar jag ris


Topic starter

parboiled long grain

koktid 12-13 minuter på svag värme


   
Quote
Ämnesetiketter

yummy


   
ReplyQuote

har du en riskokare?

det har jag.


   
ReplyQuote

mkt bra

fast alltså vem gillar ris, är det sånt där klibbigt eller sånt där som bara... r sämst :c


   
ReplyQuote

Birger:
har du en riskokare?

det har jag.

du överglänser tevepro 


   
ReplyQuote
Topic starter

Birger: har du en riskokare?

det har jag.

nej. är dessa bra?

Rävpojken: mkt bra

fast alltså vem gillar ris, är det sånt där klibbigt eller sånt där som bara... r sämst :c

jag gillar det


   
ReplyQuote
Topic starter

FruLiten: du överglänser tevepro

old school betyder inget längre
ska dö nu


   
ReplyQuote

FruLiten: du överglänser tevepro

Cool

tevepro: nej. är dessa bra?

de är rätt praktiska. men inte riktigt nödvändiga.


   
ReplyQuote
Topic starter

Birger: de är rätt praktiska. men inte riktigt nödvändiga.

the pinnacle of marketing


   
ReplyQuote

tevepro:

the pinnacle of marketing

lite så. har ej köpt den själv dock (snodde från min mor som blivit lurad av the pinnacle of marketing)


   
ReplyQuote
Topic starter

Birger: lite så. har ej köpt den själv dock (snodde från min mor som blivit lurad av the pinnacle of marketing)

jag ska skaffa en från tv shop
och en abtronic

sen ska jag äta massa  ris och få starka magmuskler!!!!!! 


   
ReplyQuote

det var på tiden


   
ReplyQuote

tevepro: abtronic

Cool


   
ReplyQuote

tevepro:

old school betyder inget längre
ska dö nu

du måste skaffa en bättre riskokare än Birger nu


   
ReplyQuote

Veterinären säger att min boss (katt) behöver det för sin mage.  Åkej säger jag och geggar ihop det med kokt fisk, men det gillas  ej.
Hon är en mästare på att hitta ris att peta ut även när det är en ihopgeggad sörja för att lura henne.


   
ReplyQuote