Aviseringar
Rensa alla

NYHET!!! Terroristattack på Drottninggatan i Stockholm


Ämnesstartare

jessijess:

Ja du har rätt. Länder som Belgien och Sverige är EXTREMT imperialistiska. De bara bombar och invaderar stackars muslimska u-länder hela tiden. Det är självklart vårat eget fel att vi blir attackerade, på samma sätt som det är kvinnors egna fel ifall de blir våldtagna, de skulle inte haft på sig provocerande klädsel helt enkelt.

That does not compute.

Jag förstår att du inte kan mycket och du har heller inte ens försökt se några skillnader, lättare att bara proklamera att det handlar om extremister som extremister, då slipper du konfrontera den obekväma verkligheten att Islam är unikt när det kommer till denna typ av våld. Dylann Roof var en ensam galning, han agerade utan hjälp och fall som honom är otroligt ovanliga. Dylann Roof var heller inte inspirerad av en global ideologi som delas av hundratals miljoner människor.

Här har du en lista över alla de senaste terrorattackerna som har inträffat sen 1:a april, alltså på bara 9 dagar.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_terrorist_incidents_in_April_2017

34 attacker, ALLA begicks av muslimer. Om du kollar tidigare månader eller år så ser du samma sak, att en överväldigande majoritet av alla terrordåd begås av radikala muslimer. Ta din relativisering någon annanstans.

Ja, Belgien och Sverige är imperalistiska. De har/hade styrkor i tex Afghanistan. Och båda länderna har vapen-avtal med regimer i MÖ och visat stöd för diverse fascistiska regimer i MÖ.

Din wikipedia länk......varför är inte attacker från Assad-regimen, Al-Sisi regimen, Israel, Ryssland, USA och diverse västländer listade? De bombar städer och dödar folk, oftast civila.

Tänk om Egypten, Jordanien, Kuwait hade bombat Norge varje år med flygplan. Det hade väl varit vidrigt och märkligt att de åker halva världen för att bomba ett land? Det är ju just det västerländska länder gör....väst har in de facto koloniserat mellanöstern ända sedan romarrikets tid.


   
SvaraCitera

major:
Har sett mycket stöd och omtanke spridas på Facebook där personer t.ex. erbjuder mat och boende till människor som inte kan ta sig hem. Uppmuntrande att få se mer av detta än hat mot minoriteter som annars får så mycket andrum med flitig spridning.

Avpixlat och liknande är varken källor att lita på eller förebilder gällande retorik. 🙂

Avpixlat var första tidningen att avslöja att gärningsmannen hade en bomb i bilen, skulle ha varit utvisad och hade sympatier med IS:)


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nu är det snart EN MÅNAD sedan den tragiska terroristattacken. Gråter  Undrar när nästa terroristattack drabbar Sverige?  Arg

Det är inte frågom OM utan NÄR!   Arg   Arg   Arg


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Läste en artikel igår från Januari att 2017 kommer vara ett av de svåraste året i Sveriges historia.

Btw vad är det senaste om terrorattacken? Är han dömd än eller vad väntar vi på?

Jag tycker även det är dags att regeringen satsar större pengar på militären och polisen istället för invandrare ska få pengar och skada svenska medborgare (och även utländska). Säger inte att alla invandrare gör detta men vi kan iaf stänga våra gränser lite och ta hand om dom som har kommit till Sverige istället för bara ta in massor och bara ta hand om 1 av 10 invandrare.


   
SvaraCitera