Aviseringar
Rensa alla

Nytt år, nytt jag!


Maja33
Ämnesstartare

Nu är 2017 slut och 2018 är här! Jag har varit så sjukt taggad inför detta år fast jag inte har något direkt stort eller planerat haha. Men det är så mycket snack om nyårslöften, mål att uppnå och att bli en bättre jag. Har ni något? Hade varit intressant att läsa. 


   
Citera

Mitt nyårslöfte är att jag ska se skillnaden mellan 2 tjejer i min skola dem är inte släkt men dem ser likadana ut 


   
SvaraCitera

Ska väl försöka att inte vara en sån egoistisk F*tta det här året


   
SvaraCitera

Är också väldigt taggad på detta år utan någon anledning egentligen! Har dock inga löften för jag vet att jag inte hade hållit dem ändå Blink


   
SvaraCitera

Var taggad på 2018 under julen men just nu så känner jag bara att jag vill sova i typ 300 år så att jag slipper det och alla mina andra år framöver haha. Men mina nyårslöften var väll att bli fit, ta tag i skolan på ett bättre sätt, skaffa nya kontakter, att jag ska sluta vara så jävla negativ och deppig och bara ha kul. Även att skaffa körkort. Det är redan planerat att jag ska göra så mycket roliga grejer iår men det går inte typ att vara glad för det så Idk, det har inte vart en bra dag.


   
SvaraCitera
Ice
 Ice

Ger inga nyårslöften, så slipper man belasta axlarna. Har inte planerat något stort i år. Galen


   
SvaraCitera

Har planerat att chilla ner det här året, jag var för spontan så måste lära mig att hålla allting på avstånd och ta tid.


   
SvaraCitera

Börja ta träningen seriöst, höja betyg i skolan, uppdatera min garderob, bli mer positiv, säga ordet "hatar" mindre (det tappar sitt värde). 


   
SvaraCitera