Aviseringar
Rensa alla

Öppna ögonen!


Ämnesstartare

Angående att jag blir påhoppad av 2 killar pga av att jag påstås "skicka för mycket bilder på min kropp". Och att "det kan skada mig för framtiden" samt att de är "oroliga för att folk ska prata bakom min rygg, eftersom de bryr sig om mig".
Här har jag lite saker som jag vill lätta från mitt hjärta:
1: Jag har inte ens visat mycket hud? Jag har haft kjol/shorts & linne på mig, aldrig visat mina bara underkläder. Och kom igen nu, det är bara en kropp, inget jävla monster? Vi tjejer förväntas vara sexiga men inte horor, ha korta kjolar men absolut inte för korta. Ena sekunden förväntas vi ha en fin rumpa men andra sekunden måste vi täcka den eftersom det ser horigt ut att visa upp den. Har vi stora bröst? Välj inte urringat, för killar (jag menar absolut inte alla killar, men det finns vissa idioter) kan snabbt förlora kontrollen eftersom det ser inbjudande ut och det kan bli ett missförstånd. Ni förstår att detta är en hårfin gräns som vi måste leva upp till?
2: Det har varit svårt för mig att acceptera min kropp genom mitt uppväxt, det har nästan alltid funntis en liten röst i mitt huvud som viskar "du är tjock". När jag väl äntligen känner mig bekväm att ta bilder på min kropp utan att få ångest, utan blir riktigt nöjd med så får jag ångest på andra sätt istället eftersom jag inte duger då heller. Jag måste nämligen ta på mig mer kläder, vilken leder mig till punkt nr tre.
3: Detta är den mest skrattretande punkten, eran dubbelmoral, killarna som har påpekat detta till mig. Till er som kommenterade mina bilder, ni glömde en pinsam detalj. Era egna jävla bilder ni tar på er själva i spegeln, när ni visar upp era bara överkroppar. Shit vad fina ni ska vara då, men jag bryr mig om er så visa inte för mkt för det kan bli prat om er då... ni beter er som horor. Hur kändes det?? Tänk er massa människor som påpekar det, som ni vore 5 år och inte fattade någonting. Nu vill jag inte skapa krig, för jag tycker att både killar och tjejer ska ha lika stor rätt att få ta bilder på sina fantastiska kroppar. Men ni måste förstå att detta pissed me off totalt och jag vill inte ta onödig skit.


   
Citera

Det är en förvirrande värld. Man kan lägga ned hela ens själ på att försöka tillfredsställa skapelsen, men de kommer aldrig att bli nöjda. Inte värt att försöka tillfredsställa människor. Den enda det kommer gynna dig att försöka tillfredsställa är Gud. 


   
SvaraCitera

Vissa är idioter japp det håller jag med om det var bara det... 


   
SvaraCitera

Förstår absolut och håller med till 100%! Så länge du mår bra av att visa upp dig har du rätt att göra det.


   
SvaraCitera