Vad skulle du ha för sorts restaurang då?
Själv skulle jag ha startat en vegansk restaurang och café i ett. Ganska liten restaurang där man kunde njuta av veganska tårtor o bakelser på eftermiddagen o sen på kvällen skulle man kunna äta mat där.
Inget, det skulle gå i konkurs
Slakteriet, en restaurang dekorerad med stora köttslamsor och enbart kött på menyn (även bildligt talat).
Soppkök i centrala Berlin.
as god mat
as fräch personal
as billigt
AS MÅNGA BOLL HAV
En asiatisk restaurang.
Ingen speciell inriktning, bara jag kan tvätta pengar så...
Förmodligen en kosherrestaurang. Det finns inte en enda i Sverige!
Tilda1988:
Själv skulle jag ha startat en vegansk restaurang och café i ett. Ganska liten restaurang där man kunde njuta av veganska tårtor o bakelser på eftermiddagen o sen på kvällen skulle man kunna äta mat där.
låter som en jättebra restaurang
skulle äta där ofta
En seitanrestaurang tror jag, med veganska viltbiffar och innanlår.
Inredd i typisk rustik jaktstil, med mycket rönnbärsgele till maten.
Whites only-bageri. HATAR FULLKORN
En restaurang som försöker återupptäcka svensk kok-konst
fistforfight:
Ingen speciell inriktning, bara jag kan tvätta pengar så...
dvs en sushibar driven av en jugoslav med personal från kina på söder?
jag skulle starta ett steak house. fan aldrig sett ett sånt i sthlm, tragiskt
Roslagsvatten AB:
dvs en sushibar driven av en jugoslav med personal från kina på söder?
Tänkte mig mer en gammal hederlig pizzeria, är liksom klassiskt och lätt kliché. Just the way I like it!