klar/färdig
fermentera, flå, stycka, denaturering, blötlägga, emulsion, fettlöslig, aromatisk, besk, skarp, ryslig, det är inget salt i så ni får salta själva, krossa, mortla, siktad, finhackad, urkokt, sjuda, bottenredning, glansig, grovriven, degkrokar, groddar, tempeh, turgor, vattenlöslig, du är ju sjuk i huvudet, flyktig, svettas om näsan, mjölksyrakultur, kasein, tillfredsställelse, mättnad
subhuman girl:
klar/färdig
äta, gott, någon annan tar hand om disken??
finns det ett ord för den egenskapen som gör att jordnötssmör och kvarg fastnar på insidan av munnen?
ta mer! så synd att slänga.
durga: det är inget salt i så ni får salta själva
detta tkr jag är det värsta uttrycket inom matlagning
skoja saltar själv ändå
det smakar ungefär som det här! så gjorde det inte det :PppPPPppPPpppPpp