Aviseringar
Rensa alla

Oskuld - gör det ont?


mathildaah:

varför förväntar jag mig seriösa svar? Vi är ju på undgomar.se.

Trådens bästa inlägg XD ..

Man kan inte förvänta sig seriösa svar här alls i dne här delen av forumet.. Tycker i vilket fall att du borde tänka ordentligt, sedan skulle jag inte dejta killar jag träffat på nätet vid för våg.

Om han nu gillar dig så skiter han ju fullt i hur du ser ut.


   
SvaraCitera

Om man lyssnar på Justin Biber så kommer det göra


   
SvaraCitera

Om man lyssnar på Justin Biber så kommer det göra jätte ont... jag menar JÄTTE ONT! du kommer inte kunna gå på dagar alltså...

PS. Om han är dansk är det viktigt att rensa bort all gröt som han har i halsen innan ni börjar med förspelet...[love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

sn34kym3:

Om man lyssnar på Justin Biber så kommer det göra jätte ont... jag menar JÄTTE ONT! du kommer inte kunna gå på dagar alltså...

PS. Om han är dansk är det viktigt att rensa bort all gröt som han har i halsen innan ni börjar med förspelet...

Det där gjorde min dag phahahahah xD


   
SvaraCitera

Rakad skalle och randig pyjamas


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Orka se det som värsta grejen, vill ni båda ligga så lär ingen av er bry sig om hur den andra ser mellan benen osv.

Om det gör ont så fine, men ta inte ut det i förskott, om du håller på att älta det så lär du bara spänna dig när det kommer till kritan.

Så skit i vad fan oskuld är och skit i alla uppfattningar du har om hur saker och ting ska gå till. Känn efter och se vad du är sugen på så ska det inte vara några problem öht. Man kan ju göra massa saker med varrandra utan penetration om det nu skulle göra ont.


   
SvaraCitera

sn34kym3:

rensa bort all gröt

[love]


   
SvaraCitera

vad jag vet gillar inte killar smala beniga tjejer, dom ska inte vara liksom asfeta, men inte för smala, asså tllräckligt "tjocka" iaf för att dom ska ha medel stora bröst [y]


   
SvaraCitera

blev av med oskulden för ungefär ett halvår sen och kan säga så här
jag vet att jag är jättetrång men för mig gjorde det inte ont. jag kan inte påstå att det var jätte skönt hela tiden men ont gjorde det inte. jag valde för enkelhetens skull att inte raka utan bara trimma. om man rakar blir det prickigt och stubbigt och det är totalt osexigt så gör inte det. dessutom är det onödigt jobbigt
bry dig inte om att du är lite mjuk runt magen. det är påhitt att alla killar hillar pinsmala modellkroppar, det är ju så mycket skönare att dunka på en tjej med lite stötdämpare. och ett litet extra tips: om du känner dig tjock i tighta kläder ser du inte snygg ut i det - man ser ut som man känner sig. satsa på saker du är bekväm i!
att du aldrig har träffat honom är en sak jag skulle backa på men om du känner att du bara vill bli av med oskulden så ska du köra hårt. det där med att man får starka känslor för den första killen stämde inte för mig, vi gjorde slut efter en vecka (på grund av helt andra saker).
se till att vara riktigt våt! annars blir det bara inte bra, och se til så att han lyssnar på dig om du ber honom sakta ner typ. och det viktigaste av allt: bara du spelar självsäker och bestämd kommer ingen att ifrågasätta någonting (som din vikt eller fittfrisyr)!

Hoppas du har tur med din första gång och för dig ett riktigt gott ligg! Skriv och fråga om du undrar något mer [wink]


   
SvaraCitera