Aviseringar
Rensa alla

Oskuld men sugen som fan


Ämnesstartare

Jag är bara 13 jag vet men är sugen som fan, Nån som vet vart man kan hitta nån som vill ligga haha, Typ nån dejtingsida fast för yngre! Skulle vara tacksam som fan!!!


   
Citera

Du borde nog inte ge dig in på sådant, det finns många som uppger sig för att vara någon annan och ljuger och som får dig att skicka nakenbilder t.ex. för att sedan använda det som vapen för att tvinga dig att göra otrevliga saker som du inte vill.
Sen ska jag säga dig att tyvärr så finns det inga dejtingsidor för yngre, iaf om du ska leta via datorn. Däremot så finns det Tinder, Hot or Not m.f. men det är knappast säkert att du får ihop det med något men det är lika svårt på en vanlig dejtingsida men där måste man dock betala och det behöver man inte göra på mobilapparna.
Du borde iaf vänta tills du är 15 eller ännu äldre.
Sen ska jag säga dig, jag är en kille på snart 19år och jag är oskuld så att säga att du är sugen som 13åring, ja då ska du veta hur mycket jag längtar efter ett förhållande + alla bonusar.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tack!!


   
SvaraCitera

Gillaratttesta:
Tack!!

Inga problem! Glad

Var försiktig och sköt om dig, det är bättre att vänta och träffa den rätta så kommer det bli 100% rätt Blink


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Shockerad


   
SvaraCitera
:-))
 :-))

Tinder, bästa ligga-appen


   
SvaraCitera

Ålder spelar ingen större roll tycker jag men du borde inte förlora oskulden men första bästa. Jag va 14 (skulle dock fylla 15 om en månad) och förlorade oskulden med en killkompis, ångrar det jättemycket för jag hade inte några känslor för honom. Så ta tid på dig, du behöver inte stressa med att ha sex


   
SvaraCitera

När jag var 13-14 gick jag in på sånadär dejting/sexsökar hemsidor och det må vara lockande som fan men när man väl har runkat är man vääääldigt glad och tacksam för att man inte gjorde något mer än så. Håll ut, runka, och vänta på den rätta.


   
SvaraCitera