Aviseringar
Rensa alla

Penis-strängen fick en liten skada


bububu
Ämnesstartare

Jag har skadat penis-strängen lite grand. inte helt, utan mer en liten scratch på den. Den är inte av eller så, men det blödde lite grand.. Det gör inte ont nu, och inte heller när jag tvättar den. Så det måste inte vara någon fara va? Det märks på den att den blivit lite misshandlad i a f men som sagt, det gör inte ont [crazy]

ingen fara va? jag behöver inte oroa mig


   
Citera
Ämnesetiketter

Högst troligt är det inte någon fara och du behöver inte oroa dig. Men vill du försäkra dig ännu mer kan du alltid ringa till UM eller kontakta en lokal vårdcentral.


   
SvaraCitera

Det händer faktiskt rätt många att den "går av" någon gång. Det är inget att oroa sig över, det läker rätt snabbt. Jag sitter bara här och väntar på den dagen då jag råkar blöda ner någon random tjejs sänglakan, det kommer att bli en trevlig dag.


   
SvaraCitera

Mawns:

Jag sitter bara här och väntar på den dagen då jag råkar blöda ner någon random tjejs sänglakan, det kommer att bli en trevlig dag.

Det hände i princip min bror, fast det berodde på en kombination av trång förhud och en tjej som tog i för hårt. Men massa blod kom det [y]


   
SvaraCitera

kinky


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera