Aviseringar
Rensa alla

Pick up lines och liknande


Kram.


   
SvaraCitera

negg 🙂


   
SvaraCitera

thl*kt N.: inlägg är i plural (vilka skäl har du att anta annat?), tack ändå.

Eftersom det var detta enda inlägg som ens avlägset skulle kunna stärka din tes. Du läser in vad du vill uppfatta. Det var inte humor, cynism eller kritik. Först var det en återgivelse av vad Nördig utifrån lärt sig "fungerar", inte så mycket som ett tips som ett konstaterande av fakta. När jag sedan kritiserade detta använde han klipp och och en inlärd dikotomi mellan att "överösa med komplimanger" och att just negga för att visa att det han sade "stämmer."


   
SvaraCitera
mynona

Ni tolkar Nördig båda två. Vad ni kivas.


   
SvaraCitera

Nachac:

Eftersom det var detta enda inlägg som ens avlägset skulle kunna stärka din tes. Du läser in vad du vill uppfatta. Det var inte humor, cynism eller kritik. Först var det en återgivelse av vad Nördig utifrån lärt sig "fungerar", inte så mycket som ett tips som ett konstaterande av fakta. När jag sedan kritiserade detta använde han klipp och och en inlärd dikotomi mellan att "överösa med komplimanger" och att just negga för att visa att det han sade "stämmer."

han förklarade principen bakom neggning och den är rätt svår att inte köpa (suggerera fram auktoritet att döma, därmed högre status och därmed åtråvärdhet). sen är det klart att man misslyckas om man beter sig som om man följde en instruktionsbok. och att ett gott, varaktigt förhållande kanske bör bygga på ömsesidighet och öppenhet.

finns mycket som tyder på humor/absurditet, distans, kritiskt förhållningssätt till metoden. han har själv sagt att han har asperger och är typ asexuell vilket säger en del. dessutom har han medgett att neggning i någon bemärkelse är orätt.

hur som helst är det en person som tänker kring en grej på ett nyfiket sätt snarare än rekommenderar den.


   
SvaraCitera

thl*kt N.: han förklarade principen bakom neggning och den är rätt svår att inte köpa (suggerera fram auktoritet att döma, därmed högre status och därmed åtråvärdhet). sen är det klart att man misslyckas om man beter sig som om man följde en instruktionsbok. och att ett gott, varaktigt förhållande kanske bör bygga på ömsesidighet och öppenhet.

Han återgav poängen med neggning utifrån den utgångspunkt s.k. pickup-artister generellt har när de lär ut sina tekniker, med en viss publik och en viss inställning.

thl*kt N.: han har själv sagt att han har asperger och är typ asexuell vilket säger en del.

Ja, det säger att det är externt inlärda metodiker han talar om, vilka han för vidare som vore de fysik eller kemi, därav distansen.


   
SvaraCitera

Seriöst så skulle jag aldrig köra pick up lines och neggning av olika skäl, man snackar väl bara , har någon gemensam vän eller samma klass, sen klickar man, personlighet, intressen etc i alla fall om man vill ha något seriöst.

Nachac: Ska jag ge "verbalt utrymme" till någon som av allt att döma har mycket dålig koll på vad vederbörande pratar om?

Du sa juh själv att det var en genväg som funka och sen beskriver du indirekt att det inte stämmer?

Blivande_japan: I Egenskap Av 1 Styck Människa Av Honkön känner jag iunte att min myndighet/pondus/självkänsla förminskas, tycker tvärtemot det är rätt soft när även personer av hankön försöker motverka typiskt otrevliga grejer.

Särskilt att tvångsskicka alla män till sibirien


   
SvaraCitera

Nachac: vilka han för vidare som vore de fysik eller kemi, därav distansen.

Jag har varit väldigt tydlig med det

Nördig: typ såhär,

Nördig: det gäller att hitta skavanker/brister i henne, det behöver inte vara naglarna eller att hon äter med öppen mun utan det kan vara andra grejer

Nördig: du är också lika mycket värd och måste få er på samma värde med hjälp av neggning.

Jag har varit väldigt tydlig med att sista citeringen är själva uppgiften och citering två verktyget, jag skrev just typ såhär i första inlägget också,som sagt jag har varit väldigt tydlig med att det inte är någon instruktionsbok eller att det vore som fysik eller kemi, att det skulle vara absolut, tjejer är dynamiska och neggning är en teknik som bevisligen funkar, varför har jag redan förklarat massa gånger,helt logiskt. 


   
SvaraCitera

Nördig: Du sa juh själv att det var en genväg som funka och sen beskriver du indirekt att det inte stämmer?

Det funkar på vissa kvinnor, men dels är det inte en hållbar metod rent interpersonligt och dels utgår den från en ohälsosam inställning. Det finns många raggningstekniker som "fungerar", men har andra baksidor.

Nördig: Jag har varit väldigt tydlig med att sista citeringen är själva uppgiften och citering två verktyget, jag skrev just typ såhär i första inlägget också,som sagt jag har varit väldigt tydlig med att det inte är någon instruktionsbok eller att det vore som fysik eller kemi, att det skulle vara absolut, tjejer är dynamiska och neggning är en teknik som bevisligen funkar, varför har jag redan förklarat massa gånger,helt logiskt.

Ja, jag förstod vad du menade.  Med fysik och kemi avsåg jag inte exakthet, utan det opersonliga.


   
SvaraCitera

hahah va i helv


   
SvaraCitera

Vill även klargöra att jag inte är asexuell men känslig emot beröring så pojkvännen eller flickvännen måste ha mycket tålamod, jag får helt enkelt klara mig utan, det är enklare att bara säga asexuell.

Nachac: Det funkar på vissa kvinnor, men dels är det inte en hållbar metod rent interpersonligt och dels utgår den från en ohälsosam inställning. Det finns många raggningstekniker som "fungerar", men har andra baksidor.

Det har jag redan sagt att jag håller med om.

Nachac: Ja, jag förstod vad du menade. Med fysik och kemi avsåg jag inte exakthet, utan det opersonliga.

Hur personen är får man reda på senare förns efter man snackat ett tag, utan det är som sagt en teknik man kan använda sig av. Men jag håller med om vad du skrev först. 


   
SvaraCitera

Nördig: Det har jag redan sagt att jag håller med om.

Jag vet inte om jag har fortsatt kritisera därefter? Jag upplever det som att du skrev något jag uppfattade som provocerande och svarade lite hårt varefter vi blev lite klarare vad gäller varandras inställning, som någorlunda verkar överensstämma.

Nördig: Hur personen är får man reda på senare förns efter man snackat ett tag, utan det är som sagt en teknik man kan använda sig av. Men jag håller med om vad du skrev först.

Ålrajt!


   
SvaraCitera

Har nog aldrig försökt något mer exotiskt än att bara prata med personen allmänt
fungerar inte alls


   
SvaraCitera