Aviseringar
Rensa alla

Pinsammaste sexminne


Så jävla äcklig. Kände mig tvungen att torka upp det, så jag använde min tröja.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Haha illa, bruden


   
SvaraCitera

passaro:

bruden

Nu är det din tur


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Mina pinsamheter hände inte under själva sexet utan det är "spår" som lämnats efter vid stressade tillfällen.

Första tillfället är när jag suger av min pojkvän lite snabbt. Det mesta av satsen kommer i min mun, lite kommer på min hals och nära urringningen. Inget har hamnat på kläderna så jag torkar snabbt upp det, tror jag.
Strax senare möter jag min kompis. Vad har du där? frågar hon med lurig min och pekar på baksidan av min hals och axel. Jag springer direkt till spegeln och ser att två tydliga strängar av sperma har landat högt upp på min hals nästan på baksidan utan att jag sett det!

Jag och min pojkvän har sex bakifrån mot soffan i mitt rum med kläderna på och mina trosor är dragna åt sidan bara. Mina föräldrar är hemma så vi försöker vara snabba och beredda på att avbryta.
Han kommer på min rumpa och pyttelite på stringen men vi torkar NOGA bort allt och jag orkar inte byta. Vi rättar snabbt till kläderna och tror att allt är lugnt.
Du bör nog ta bort det där säger min mamma lite senare och tittar på nedre delen av mitt linne. Det har hänt igen! Några sprut har landat i ett veck när linnet var uppdraget och syns hur tydligt som helst nu när kläderna sitter som vanligt igen!!
Detta var ungefär en miljon gånger pinsammare än första gången.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det var så härligt att se min kogranne när han och kopigan låg i halmen och hur de skaföttes sög och slickade i sig allt som kom fram från dem.[crazy]


   
SvaraCitera

Haha, rolig sida!

Måste väl bidra med något.

Första gången jag skulle ha sex.. killens säng stod precis bredvid en "öppen bokhylla" en sån där som är från tak till golv. vi hade sex på morgonen och när vi var klar så hör vi i huset HAALåååå och kommer precis på att hans pappa fyllde år. Slänger sig efter kläderna och får precis på oss dem innan hans farmor kom in i rummet, hon rynkade på näsan med sa inget. Aja, inte det som är pinsamt, utan det här.

Hans moster och kusin kom hit och då skulle dom låna hans rum, det ena med det andra. När alla vaknat på morgonen så får man veta att hans kusin hittat en använda kondom i bokhyllan. Hade helt glömt bort den och ni kan ju gissa att det blev pinsamt när alla förstod vad som hade hänt.[blush]


   
SvaraCitera

Kan ju bara säga det att jag och min dåvarande bästa killkompis råkade komma varandra lite nära i somras och när vi var klara med vårat närmande så klädde han på sig (fortsomfan) och jag var såklart inte lika snabb så när jag stod där i mina stringtrosor och ett kort jävla linne så kommer min far in.. vad säger jag dårå? "eeh skulle bara byta byxor...." ÅH HERREGUD vad pinsamt det var..


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Rolig tråd!

Det hände med min dåvarande pojkvän. Hans rum var ganska litet, avlångt och trångt. På den ena långsidan så hade han stora fönster, och dessa fönster låg på samma sida där det var massa med universitets lägenheter.

Vi hade träffat massor med kompisar (vi hade samma kompis krets) på kvällen, och vi båda var väldigt trötta, så vi kom hem runt halv 4 på natten. När vi kom hem så satt hans mamma uppe i köket, och väntade på oss, snäll som hon är. Och det var ingenting mer med det. Vi gick och la oss, och eftersom att han har en väldigt liten säng (90cm) så brukar jag alltid ramla ner.

Hans föräldrar hade vaknat av en duns, och varken jag eller pojkvännen hade vaknat. Klockan var ungefär 7-8 på morgonen. Någon timme senare så hade pojkvännen burit upp mig från sängen, och hans väldigt söta lilla syster, på 5 år kommer in och skriker att det är frukost. Och vi tar oss upp ur sängen.

Men vi orkade inte gå ner och äta, så det resulterade till att vi hade sex. Vi hade ett förspel på kanske 20 minuter, och det gick väldigt snabbt för oss båda. Och någon minut innan vi båda kommer, så kommer hans syster in i rummet igen. Det var väldigt pinsamt.

Hon springer ner till föräldrarna och undrar vad man gör om man ligger på varandra (missionären) nakna, och andas väldigt snabbt. Och jag antar att dom förklarade det lite fint för henne, eller försökte bortförklara det. När vi kom ner till frukosten var det väldigt pinsam stämning. Och när vi alla hade ätit klart, så blev det ett rejält snack.

En annan:

Jag och min dåvarande pojkvän, var på en väldigt stor fest här i stan, och det blev senare bråk fram mot midnatt så vi bestämde oss för att åka hem och mysa istället. Det var bara 20 minuter hemifrån med gångavstång, eller 10 minuter med buss. Och vi valde att ta sista bussen som gick 00:13.

Hans föräldrar är vakna, och hälsar glatt på oss och är lite fundersamma över varför vi är hemma tidigt, och säger sen att grannarna kommer över om ett tag. Ingenting mer med det.

Jag och pojkvännen var lite påverkade, och vi båda blev så himla kåta. Och det var ju lite det där med att man kände sig lite som en badgirl när hela grannskapet satt i rummet bredvid och spelade sällskapsspel.

Vi började iallafall ha vilt sex, och det var det skönaste jag har varit med om. Kom flera gånger om, och vi använde hela rummet. Sen när vi var klara, så tog jag på mig mina mjukis byxor som jag hade hos honom, och sen en tröja som var hans och gick in i badrummet, han följde med, med mjukisbyxor på sig. Och vi började duscha och ha hett sex i duschen med.

Efter en stund så knackade det på badrumsdörren, och det var hans mamma som sa att vi skulle lugna ner oss. Och vi avslutade akten och gick ut därifrån.
(Hans badrum är som två rum, 2 rum i ett. Så det innersta rummet med dusch, och resten är som ett liten toalett, där våra kläder låg). När vi klev ur duschen skulle vi ta på oss kläderna igen, men dom låg inte kvar.

Hans mamma hade tagit med dom ner till tvätten, ovetandes om att vi skulle ha på oss kläderna efter duschen. Handdukarna var också slut, så vi hade ingenting att torka oss med, och ingenting att springa ut med. Så där stod vi, hade ingenting att göra och bestämde oss för att springa in till hans rum igen, som låg mitt emot badrummet.

När vi öppnar dörren så står hela grannskapet utanför, och ska spekulera badrummet (det var ny renoverat), och där står vi, helt nakna i panik. Jag hade svårt för att komma hem till han senare.

Hoppas att ni orkade läsa! Hihi!


   
SvaraCitera

megabump Hjärta


   
SvaraCitera