Aviseringar
Rensa alla

Pinsamt men kul


Ämnesstartare

Det var en gång för ett år sedan då jag var ensam hemma och bestämde mig att klä av mig alla kläder, öppna dörren till lägenheten och joggade ned till bottenvåningen (vi har en glasdörr) och då öppna jag dörren och precis då gick två killar förbi, dem märkte mig inte!

men jag stod kvar och då gick det förbi en tjej från min skola som gick i någon årskurs under mig (går i 7:an nu). Men hon brydde sig inte om mig men är rätt säker på att hon såg min erigerade snopp!

Igår körde jag också en naked run, och första gången jag jogga ned till porten gick det förbi en vuxen kvinna utanför glaset (hon blev chockad när hon såg mig) som tur är hade jag händerna för kuken den här gången… Så jag sprang upp och hon såg min livrädda rumpa!

senare samma kväll fick jag för mig att göra det igen, och då ställde sig en farbror utanför och tittade in (han log). Jag sprang upp igen och han såg också min röv men denna gången släppte jag händerna om kuken för att få mer fart, men det kan råka vara så att jag släppte händerna lite för tidigt!

samma kväll gick jag för tredje och sista gången ned och gjorde min rutin igen men då gick en flicka som är jämnårig med mig som kanske går i min klass förbi och hon råstirrade. Men jag stod kvar och några sekunder senare kom det en man som också såg mig och han skulle in så han öppnade dörren och var mig hack i häl när jag rusade upp där och blottade mitt anus för han!

idag gjorde jag det igen men denna gången var det en pojke med lila hår där nere som stirrade in och såg glad ut och skrattade åt mig när jag sprang upp naken!

dessa händelser må varit pinsamma men också kul därav gjorde jag det flera gånger.


   
Citera
Ämnesstartare

Några tankar om det?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Är du 7 år eller?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

dahlbear:
Är du 7 år eller?

aa hur visste du det


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

dahlbear:
Är du 7 år eller?

Nej


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

agnesberg:

aa hur visste du det

Lol


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Boiboi:

Nej

6? 5? Eller är du ba sjuk i huvudet? Jag hade varit fett obekväm om jag såg någon gå runt naken sådär hela tiden.. håll din nakenhet för dig själv kanske, kul att du är bekväm med dig själv men inget alla vill se .. 


   
SvaraCitera
time
 time

Tråden saknar diskussionsunderlag.


   
SvaraCitera