Aviseringar
Rensa alla

Posta videor på Ufon och det som kan tros vara trovärdigt?


Smilen: Detta läste jag nyss och ja man kan ju undra hur det tog sig dit? Vad beror det på? Att det kraschade där. Just där av alla ställen? Borde det inte finnas flera Ufon att se i Östersjön?

Det gick ett program i SVT för några veckor sedan där det berättades om svenska JAS-piloter som under sina rutinpatruller ute över svenskt luftrum över Östersjön har sett många väldigt märkliga flygande "objekt".

Alla JAS-plan filmar ju allt som befinner sig framför och vid sidorna av planet och en pilot berättade om att vid ett rutinuppdrag så upptäckte han att på någon mils avstånd befann det sig ett "objekt" som stod helt stilla i luften. Så piloten flög närmare objektet och när han var någon km från objektet så på bråkdelen av en sekund så förflyttade sig objektet någon mil norrut. Så han flög efter objektet och samma fenomen uppstod igen varefter det helt plötsligt bara försvann. Spårlöst borta!

Liknande berättelser har ju väldigt många amerikanske piloter redogjort för. Samtliga har bekräftat att det inte varit något "jordiskt" och de flygande objekten syns inte på radarn.

Jag är inte det minsta tveksam till uppgifterna och att utomjordiska farkoster besöker vår planets atmosfär. Däremot är jag väldigt tveksam till att något verkligen har landat på jorden. Däremot, som det som ligger ute på botten i Östersjön, är väl troligt att något störtat och ligger begravda ute i våra stora världshav. Men det lär vi väl aldrig få reda på. Möjligtvis kommande generationer om människan finns kvar på jorden då?

Ryktena som påstår att någon eller några av Egyptens pyramider är "begravningsplatser" för störtade UFOn är väl däremot betydligt mer tveksamma. Även om påståendet att en av pyramiderna avger väldigt stark radioaktiv strålning verkar märklig. I synnerhet om pyramiderna är byggda som begravningsplatser för människor!!????

Med tanke på universums "oändlighet" och ständiga expansion så är väl sannolikheten betydligt större för liv i andra solsystem och andra galaxer. I synnerhet som forskarna påstår att det dessutom finns parallelluniversum. Möjligtvis oändligt med parallelluniversum. Och har då vissa livsformer kommit på hur man färdas mellan dessa parallelluniversum, och dessutom lyckats stanna tiden - syftar på den kända "tvillingparadoxen" med formeln energi x massa x tid2 - så blir det ju inte greppbart för den mänskliga hjärnan.  Mycket glad


   
SvaraCitera

Tror inte det finns några videos som man kan garantera är 100% äkta som visar ett UFO. Men jag har suttit och njutit av E.T. som gått på TV4 igår men den räknas väl inte?   Mycket glad


   
SvaraCitera