Aviseringar
Rensa alla

Problem med min Snopp


oktan

Testa rakvatten, deo spray funkar åxå. Tar bort bakterier & elende.


   
SvaraCitera

Reffoo14:

Men hur länge tog det inan det var normalt?

1-2 veckor.. Nått sånt.


   
SvaraCitera
Hampie

oktan:

Testa rakvatten, deo spray funkar åxå. Tar bort bakterier & elende.

Men för i helvete. Sluta rekommendera folk att spruta deo på kuken. Det hjälper inte mot något problem och gör det bara värre om man har något. Det är gjort för att man inte skall svettas under armarna och inget annat, punkt.


   
SvaraCitera
oktan

Jajaja petröv. Det jag tänkte var inte att det skall vara där under armarna utan ta bort bakterierna fattar du väll. Deo brukar väll alla ha stående så man kan ju prova innan man åker till en läkare. Eller du kanske är en sån som inte vågar prova beprövade hushålls kurer?

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Håller på skriver en bok om olika hem tips bland annat detta så jag skriver ju inte om jag inte vet att det funkar! Handlar om att fixa grejjer i hemmet, kroppen, kläder & trädgård på ett mkt enkelt & billigt sätt med det som redan (finns) i hemmet. Skulle startat en sådan tråd men skulle inte fungerat här & boken kommer kanske ut i maj nästa år, har börjat tröttnat på musik & låt texter nu så jag ville skriva något nytt, jag har fått ihop mängder av tips som "bevisligen funkar" så slå mej inte på fingrarna & påstå att det är fel!


   
SvaraCitera

oktan:

ytt

Du är det tråkigaste trollet ever. Kolla på Gumman, där har du trollning i högklass.


   
SvaraCitera
Hampie

oktan:

Eller du kanske är en sån som inte vågar prova beprövade hushålls kurer?

Jag är en sådan som vet att alluminiumoxid och etanol inte är det bästa att ha på torr och skadad hy. Eksem beror sällan på bakterier, och om ett eksem blivit infekterat av bakterier, så behandlar man det med en kombination av kutan antibiotika och medelstarka steroider. Är det en bakterieinfektion i huden bör man inte dra dit sin deo för då kan man sprida infektionen till alla andra platser på kroppen. Men en sådan grej kan en läkare lätt konstatera. De brukar oftast rekommendera tvål och vatten alternativt klorhexinlösning. Hur som bör man gå till doktorn (vilket om man inte är 18 bara kostar tid) och kolla för säkerhets skull.

As for hushållskurer tycker jag inte att ‹deoderant› passar in. För mig är huskurer mer av typen äppelcidervinäger och honung. Men men.

oktan:

låt texter nu så jag ville skriva något nytt, jag har fått ihop mängder av tips som "bevisligen funkar" så slå mej inte på fingrarna & påstå att det är fel!

Lycka till.


   
SvaraCitera

Gå till en ungdomsmottagning kanske?[confused]


   
SvaraCitera

Det är ingen fara:p hade likadant för några år sen :p, låt bli att pilla. så kommer de gå bort om några dar, ifall de inte redan gjort [wink][wink][wink][wink][wink][wink][wink]


   
SvaraCitera

[cry][cry][cry]


   
SvaraCitera

Reffoo14:

för jag har fått någon sorts hund som går av pungkullorna

[love][love][love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

kosjka:

Reffoo14: för jag har fått någon sorts hund som går av pungkullorna

Haha hur kan man skriva så dåligt? Aja det är bättre nu


   
SvaraCitera

Har du solat pungen för mycket på sistone?


   
SvaraCitera

Svampinfektion.


   
SvaraCitera

räknas inte bilden i början som barnporr rent juridiskt? [ops]

edit: kanske inte kom jag på nu


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Är över 15 så det är tyvär inte barnporr. Sen har gått bort nu tack för alla underbara tips tror nog det va tvålen den tvålen den tvålen


   
SvaraCitera