varför misslyckas jag alltid med dem? jag har inga problem med att koka gröna linser, men de röda tappar alltid sitt "skal" och delas. de smakar normalt, men håller inte ihop som de ska.
jag har provat olika koktider, olika temperaturer och att röra eller inte röra i dem. likväl så går det åt helvete.
tips?
Va? Ska inte röda linser se ut så...? Hmm, varenda gång jag kokar soppa med röda linser så går linserna alltid sönder och blir till gegga. Annars är de ju hårda?
Angelize:
Va? Ska inte röda linser se ut så...?
ska de? tycker det ser jättekonstigt ut ifall man jämför med gröna.
Angelize:
Annars är de ju hårda?
när mina blev som värst så var de mosiga på utsidan och hårda på insidan, men då hade jag experimenterat med högre temperatur.
kvasi:
när mina blev som värst så var de mosiga på utsidan och hårda på insidan, men då hade jag experimenterat med högre temperatur.
XD
Men de gröna går i alla fall aldrig sönder men jag tror faktiskt att det ska vara så, btw är det bara jag som tycker att röda linser smakar som potatis?
röda linser ska ju inte hålla ihop så mycket
Angelize:
btw är det bara jag som tycker att röda linser smakar som potatis?
väldigt likt faktiskt.
Klorofyl:
röda linser ska ju inte hålla ihop så mycket
hm. men när skalet ramlar av helt har det väl ändå blivit fel?
Röda ska bli geggiga.
Oväntad:
Röda ska bli geggiga.
konstigt... men då var ju det löst. tack!
kvasi:
konstigt... men då var ju det löst. tack!
Tråden låst på grund av inaktivitet