variabel:
sen rosta lite till så att smöret garanterat smälter.
varför inte bara rosta brödet extra länge innan smöret bres på?? då smälter smöret garanterat med.
Jävla dålig brödrost du måste ha då som inte kan få brödet tillräckligt varmt för att smöret skall smälta på en gång
Geigerzähler:
Nej, det ät viktigt att man går upp i vikt långsamt.
Iofs, det låter mer genomtänk att säga så..
Jag borde inte impulsskriva lika mycket
kebu12:
Jävla dålig brödrost du måste ha då som inte kan få brödet tillräckligt varmt för att smöret skall smälta på en gång
är student, la inte mer än 200 på den 😛 grejen är att en del bröd vägrar hållas varma under den tiden man brer den ena mackan
Man ska rosta mackan tills den blir mörkbrun och sen ska man vänta i tre minuter för att sen bre på smör eller hummus, så att det smälter jättelite.
variabel:
är student, la inte mer än 200 på den 😛 grejen är att en del bröd vägrar hållas varma under den tiden man brer den ena mackan
fan sant, hatar när det hinner kallna när man håller på med smör och marmelad på den andra mackan
Tråden låst på grund av inaktivitet