Jag råkade glömma en köttfärsgratäng med lite tomtatsås och creme fraiche på min köksbänk i rumstemperatur, över natten, innan jag kom på att den borde vara i kylen. Nu tänkte jag om det går att äta iallafall eller om det under natten krypit fram bakterier?
Den är antagligen full i bakterier, men jag hade ätit den ändå 😛
Jag hade INTE ätit.
Risken finns. Jag skulle nog hoppa över den.
Jag brukar låta min mat stå framme i några dagar i rumstemperatur och jag har aldrig farit illa av det, men jag äter ju iofs inte kött, vilket är mer ohälsosamt att låta stå framme.
kan nog iaf bjuda nån annan först o se vad som händer
jag hade ätit den som faaaaaaaaaaaaan ändå ;S;S;S
om du blundar samtidigt som du äter är de lugnt asso
Vad skulle kunna hända?
Det är lätt fullt med bakterier men dom dör om du värmer den i mikron
Tråden låst på grund av inaktivitet