Aviseringar
Rensa alla

SÅSTRÅDEN!


Straholic:

Fantastiskt god sås. Passar utmärkt till t.ex anka.

Äter typ aldrig någonsin anka, har bara gjort det en gång i mitt liv vad jag kan minnas. Tycker dock den passa fint till både fläsk- och nötött.

plywood:

rosépepparsås är också trevligt

fy fan vad jag inte gillar rosépeppar [sad]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

här är såsrecept:

stek i smör: schalottenlök, gul lök, vitlök, timjan, tomat
häll på: grädde, rödvin, balsamvinäger, oxfond, vinbärsgelé

stek i smör: kycklinglever
mixa den

blanda den i såsen

smaka av med salt


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

plywood:

rosépepparsås är också trevligt

rosépeppar är en krydda man borde använda mer


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jr. HBT:

tomat

hur steker man tomat egentligen? tror aldrig att jag lyckats, lite för blöt frukt för det


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Blivande_japan:

hollandaise kan man ju också göra

GILLAR NT D1


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

HAHA LÄSTE "SATSTRÅDEN" OCH BARA "JAAAAAAAAAAAAAY" [badgrin]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

plywood:

rosépepparsås är också trevligt

Jr. HBT:

här är såsrecept:

lät fan najz


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

plywood:

hur steker man tomat egentligen? tror aldrig att jag lyckats, lite för blöt frukt för det

lägger ba i den i slutet av stekningen men lite innan vätskan för att få mer smak på den ELLER NÅT

Dan_the_ironman:

lät fan najz

ahhhh


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

En god aioli:

2 äggulor
Citron
Vitpeppar
Dijonsenap
Olivolja
Salt
Pressad vitlök

Mast-o-khiar ("persisk tzatziki"):

Yoghurt (inte för söt)
Gurka
Mynta
Salt

Blanda.


   
SvaraCitera

Jr. HBT:

rosépeppar är en krydda man borde använda mer

usch nej

Dan_the_ironman:

GILLAR NT D1

tönt

Jag är ensam och rädd:

Mast-o-khiar ("persisk tzatziki"):

just d fan tzatsiki glömde ja


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Blivande_japan:

just d fan tzatsiki glömde ja

Ja, det är en bra sås.


   
SvaraCitera

kom på:
raita ( har för mig att d heter d pom jag inte blandar ihop nu)

yoghurt
mynta
gurka
spiskummin
å säkert ngt mer ja int eminns just nu


   
SvaraCitera