Straholic:
Fantastiskt god sås. Passar utmärkt till t.ex anka.
Äter typ aldrig någonsin anka, har bara gjort det en gång i mitt liv vad jag kan minnas. Tycker dock den passa fint till både fläsk- och nötött.
plywood:
rosépepparsås är också trevligt
fy fan vad jag inte gillar rosépeppar
här är såsrecept:
stek i smör: schalottenlök, gul lök, vitlök, timjan, tomat
häll på: grädde, rödvin, balsamvinäger, oxfond, vinbärsgelé
stek i smör: kycklinglever
mixa den
blanda den i såsen
smaka av med salt
plywood:
rosépepparsås är också trevligt
rosépeppar är en krydda man borde använda mer
Jr. HBT:
tomat
hur steker man tomat egentligen? tror aldrig att jag lyckats, lite för blöt frukt för det
Blivande_japan:
hollandaise kan man ju också göra
GILLAR NT D1
HAHA LÄSTE "SATSTRÅDEN" OCH BARA "JAAAAAAAAAAAAAY"
plywood:
rosépepparsås är också trevligt
Jr. HBT:
här är såsrecept:
lät fan najz
plywood:
hur steker man tomat egentligen? tror aldrig att jag lyckats, lite för blöt frukt för det
lägger ba i den i slutet av stekningen men lite innan vätskan för att få mer smak på den ELLER NÅT
Dan_the_ironman:
lät fan najz
ahhhh
En god aioli:
2 äggulor
Citron
Vitpeppar
Dijonsenap
Olivolja
Salt
Pressad vitlök
Mast-o-khiar ("persisk tzatziki"):
Yoghurt (inte för söt)
Gurka
Mynta
Salt
Blanda.
Jr. HBT:
rosépeppar är en krydda man borde använda mer
usch nej
Dan_the_ironman:
GILLAR NT D1
tönt
Jag är ensam och rädd:
Mast-o-khiar ("persisk tzatziki"):
just d fan tzatsiki glömde ja
Blivande_japan:
just d fan tzatsiki glömde ja
Ja, det är en bra sås.
kom på:
raita ( har för mig att d heter d pom jag inte blandar ihop nu)
yoghurt
mynta
gurka
spiskummin
å säkert ngt mer ja int eminns just nu