Aviseringar
Rensa alla

SD vinner 2018!


Storchen84: Exempel på hur man vänder unga mot svenska samhället:  http://www.gp.se/sport/fotboll/så-utsätts-unga-för-rasism-1.4445424

Nu hör ju dessa redan till en grupp - sitt fotbollslag. Men det räcker att bara en handfull ändå känner "fuck dom här djävla rasisterna". Det räcker att en handfull på sin fritid försöker umgås med personer i samma ålder, så blir hånas dom för sitt ursprung antingen av föräldrarna eller av dom man försöker umgås med, så blir det ett utanförskap. Helst ska det hända när någon som är inblandad i någon av dom kriminella konstellationerna råkar höra så att den kan använda det i sitt snack om varför den utstötte ska gå med i "gänget".

Okej, så du tycker att det är ett legitimt skäl att bli kriminell för att någon kallats för blatte eller svartskalle? I så fall borde det också vara legitimt ifall en jävla massa svenskar blir nazister för att de blivit kallade olika varianter av svennejävel.

Jag förstår dock vad du försöker säga, tror jag. Det finns splittringar i vårat samhälle, segregation som det kallas, vilket gör att det bildas parallellsamhällen och skilda grupper i samhället t.ex. svenskar och invandrare. Ju sämre relationerna blir mellan dessa grupper desto mer spänningar kan det skapa, vilket kan resultera i sådant som i artikeln du länkade, rasism, hat och förakt grupper emellan. Jag skulle vilja påstå att detta är nästan totalt oundvikligt så länge vi fortsätter med rådande politik som går ut på att arbeta för mångkultur. Mångkultur fungerar i princip bara om det handlar om människor från kulturer som är väldigt snarlika varandra, då delar man de flesta grundläggande värderingarna och normerna. Dagens invandring dock handlar om att ta in människor från kulturer som är helt väsensskilda från vår egen, såsom arabiska och afrikanska kulturer. Splittringarna blir mycket större då. Det är bara naturligt att människor söker sig till de som de känner att de hör hemma med, det är mänsklig natur. Dessutom så kommer många av dagens invandrare ifrån kulturer som är betydligt våldsammare än vår egen och där de lär sig att se ner på västerlänningar, såsom man gör i exempelvis muslimska länder. Vårat samhälle är enligt de ett kuffarsamhälle som präglas av synd och dekadens.

Våra politiker har i 30+ år nu pratat om att vi ska lösa problemen genom att satsa på "integration" och motverka utanförskapet osv. Hur har det gått hittills? Det är bara en massa tomma ord. Trots miljarder eller miljarder in i misslyckade integrationsprojekt etc så går utvecklingen inte framåt. Tvärtom har vi fler så kallade utsatta områden idag än någonsin förr och de ökar i antal explosionsartat. Det är ingen bra politik helt enkelt. Detta bara bevisar återigen varför mångkultursprojektet är misslyckat och det kommer inte heller att lyckas hur många handhjärtan vi gör.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/GVle9/fler-sarskilt-utsatta-omraden--trots-stora-insatser
http://www.gp.se/nyheter/sverige/fler-utsatta-omr%C3%A5den-utanf%C3%B6r-storst%C3%A4derna-1.4360252
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fler-omraden-klassas-som-sarskilt-utsatta

Storchen84: Fann det lite komiskt att du påstår dig vara ett matematiskt geni xD hade varit komiskt vad än för geni du hade påstått dig vara alltså 😉 nu kanske du blir kränkt och tror att jag kallar dig dum, tänk då själv - är alla människor som inte är genier dumma?

När jag påstod att jag var ett matematiskt geni så var det bara ett skämt. Visserligen har jag studerat matematik på ingenjörsnivå vilket är mer avancerat än vad gemene svensk kan skryta med, men jag är inget geni för det, om än väldigt nära.

Storchen84: Och nej, pensionen beror på hur länge du jobbar. Du får inte samma pension om du jobbar i fem år som om du jobbat i 35 år. Är förvånad att du ens kommer med detta påstående.

Haha, nej. Du har helt enkelt fel här lille vän. Även om det är möjligt att få en saftigare pension ifall man jobbat mycket, haft en bra inkomst och gjort bra pensionsval under sitt liv så har ändå alla rätt till en så kallad garantipension. Citerar Pensionsmyndigheten:

"Garantipension ingår i din allmänna pension och fungerar som ett skydd för dig som har lägre inkomst eller ingen inkomst alls. Den kommer att utgöra hela din pension om du inte har några arbetsgrundande inkomster. Om du har arbetat, men uppfyller kraven, kommer den att fungera som ett tillägg till din vanliga pension. Alla som har bott eller arbetat i Sverige får pension från staten och om du har rätt till garantipension kan du få den från 65-årsålder."

Med andra ord, människor som kommer hit som knappt någonsin jobbat eller bidragit till landet har ändå rätt till en viss garantipension när de pensioneras förutsatt att de uppfyller vissa väldigt enkla krav, typ att man bott i landet tillräckligt många år osv. Det innebär i praktiken att massor med nyanlända kommer få minst lika hög pension som våra fattigaste svenska pensionärer som ändå har jobbat hela livet. Detta trots att vi redan har rekordmånga fattigpensionärer i Sverige och svenska pensionärer har bland de sämsta villkoren bland alla pensionärer i hela norden. Återigen, invandringen är och kommer att förbli en förlustaffär.

http://www.expressen.se/dinapengar/pension/allt-fler-pensionarer-ar-fattiga-i-sverige-i-dag/

680.jpg
Sverige är alltså sämst utav alla dessa länder på att garantera en värdig ålderdom åt sina medborgare, det är en stor nationell skam. Det är dock inte konstigt hur det kan ha blivit så här, våra politiker har tydligt visat att de prioriterar att ta in en massa lågutbildade analfabeter från tredje världen hellre än att höja levnadsstandarden för våra pensionärer som byggt detta landet. Detta verkar du tycka är okej eftersom dessa människor enligt din efterblivna logik är "Sveriges framtid" och det säger ju mycket om din moral och och vart din lojalitet ligger.

Här har du lite mer läsning om pensionärers situation i Sverige:

http://www.expressen.se/dinapengar/pension/fler-fattigpensionarer--sa-ar-laget-pa-din-ort/
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/eva-ar-en-av-alla-pensionarer-som-har-det-tufft-ekonomiskt
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fattigpensionarer-en-vaxande-grupp

Storchen84: Lustigt att du helt plötsligt går från att dom flesta ljuger om sin ålder eller bara vill ha bidrag eller nåt till att dom flesta nu helt plötsligt säkert vill göra rätt för sig. Du måste ha skrivit fel där, du menar säkert "en del".

Jag sa inte att de flesta vill göra rätt för sig. Det jag sa är att de flesta ekonomiska migranter troligtvis bara vill ha ett bättre liv och tillvaro åt sig själva och sina familjer. Stor skillnad. Att göra rätt för sig innebär att man är beredd att jobba, slita hårt och bidra för att förtjäna sin plats i vårat samhälle samtidigt som man respekterar våra seder och lagar och visar tacksamhet för den enorma generositet man fått. Om alla migranter/flyktingar verkligen ville göra rätt för sig på riktigt så hade vi inte haft samma problem, dock innebär det ändå inte att de har en rätt att vara här för det.

Storchen84: Du hade kunnat länka till en blogg av Löfven själv. Ska jag länka IRM-länkar kanske? En blogg är en blogg, oavsett om den tillhör en sdare, centerpartist eller socialdemokrat.

Nej, en blogg är inte alls bara en blogg. Det beror ju helt på vad blogginlägget i fråga har att komma med för belägg och källor. För all del, du får gärna länka IRM-dynga om du vill, jag kommer inte direkt avfärda skiten som du gör bara för att det kommer från IRM utan jag tittar gärna på vilka källor IRM använder sig av i sina påståenden. Du däremot, som en klassisk vänsterzombie, har fått för dig att källkritik handlar om att avfärda information för att det kommer från "fel budbärare". En sida som t.ex Avpixlat, hur mycket du än må hata den, kan ändå ibland ha rätt om vissa saker samtidigt som SVT kan ha fel (vilket de bevisligen har rätt ofta). Ganska väntat att du inte förstår dig på källkritik.

Bloggen jag länkade var som sagt Staffan Danielssons blogg. En inflytelserik och känd f.d. riksdagsledamot. I hans inlägg så refererar han till studier och undersökningar ifrån bland annat SCB. Men jag antar att SCB är fake news eller hur? Bättre att lita på ETC och sådan makalös journalistik skriven av rödvinspimplande kommunister på Södermalm.

Storchen84: På samma sätt som du utgår som att dom flesta nyanlända är "lyxflyktingar" eller "kebabingenjörer" eller vad du nu vill kalla dom så utgår du från att dom flesta (99% yo) som är födda i Sverige och gått i pension har under hela sitt liv gjort rätt för sig.

Ja, de flesta som kommer hit är definitivt "lyxmigranter" eller vad man nu vill kalla dem. Det säger sig självt. Det kostar oerhört mycket pengar att resa ändå från mellanöstern eller Afrika till Sverige. Det är alltså inte de fattigaste och mest utsatta som kommer, de blir kvar i närområdet, utan de som har tillräckliga resurser för att kunna finansiera en sådan resa. Många tar hjälp av människosmugglare för att nå Europa och dessa människosmugglare gör det inte gratis utav välgörande ändamål, utan de tar ordentligt betalt. Förutom denna uppenbara fakta så kan man ju ganska snabbt förstå att det inte är de mest utsatta människorna som kommer hit helt enkelt på hur de beter sig. Istället för att vara glada för att få sängar, varma hus att bo i, kläder, gratis mat, fritidsaktiviteter och sjukvård (vilket man verkligen borde vara ifall man bokstavligen flytt från bomber) så ägnar de stor del av sin tid med att klaga på ALLT. Att maten inte är tillräckligt god, att det tar 20 minuter att ta sig in till centrum från asylboendet, att det är tråkigt att bo på asylboendet, att det inte finns tillräckligt många lampor, att det inte finns nötkräm att ha på mackan etc. Allt detta är ju verkliga exempel som jag redan länkat dig, massvis med länkar, och det finns hur många såna här ytterligare historier som helst som jag kan fortsatta rada upp för dig. Vissa av dessa "flyktingar" till och med åker tillbaka igen på semester till sina hemländer som de påstår sig fly ifrån. Vissa andra har åkt hem igen för att de inte orkar vänta på asylbesked i Sverige, vilket vore en omöjlighet om de på allvar flytt från ett krigsområde.

Och nej, det är inte ALLA svenska pensionärer som verkligen gjort rätt för sig och varit tillgångar för landet heller, men de flesta har det. Svenskar har som sagt hög arbetsmoral och typiska svenska värderingar går t.ex. ut på att man inte ska skattefuska, inte bidragsfuska, inte utnyttja system osv. Speciellt för de som växt upp med den gammaldags socialdemokratin är det en självklarhet att man ska jobba och betala skatt, vilket Mona Muslim själv uttryckte "är häftigt". Vi pratar om generationer av svenskar som växt upp med Bamse-värderingar som dessa:

bamse-om-skatt1.jpg

Förutom dessa värderingsskillnader så har även svenskar en lojalitet och kärlek till landet, av naturliga skäl, det är vårat hemland. Svenskar gillar att förneka alla nationalistiska tendenser men det är uppenbart att svenskar i många avseenden ändå är ett nationalistiskt folk. Folkhemstanken är i grunden nationalistisk. Detsamma kan inte sägas om icke-svenskar vilket ju borde vara givet, Sverige är ju inte deras land, så varför skulle de känna att de vill bidra till landet och göra det bättre? Som sagt #notall, många är jätteduktiga, men du kan ju fråga runt bland många första generations invandrare ifall de i huvudsak betraktar sig som svenskar och en stor andel kommer säga nej.

Storchen84: Skämt åsido, vårt eget folk har mer nytta av att det satsas på dom som kommer att driva Sverige vidare än på en liten grupp som redan har sitt på det torra. Men jag antar att du tycker att pensionärer ska leva i någon form av lyx för att dom ju trots allt är födda här. Inte ska det vara någon vanlig standard för dom inte, nejnej.

Du gillar att ignorera fakta. Du törs inte bemöta statistik och siffror som inte passar din mysiga röda världsbild. Du ignorerar ungefär 95% av alla källor och belägg som presenteras för dig, istället väljer du oftast att lägga fokus på någon liten trivialitet där du anser att du kan vinna en billig poäng. Urusel argumentationsteknik rakt igenom, totalt ovärdigt en vuxen person, men jag klandrar dig inte, även ett geni skulle ha svårt att försvara resonemang som helt enkelt är objektivt felaktiga.

Jag har redan visat dig att de flesta invandrare tar oerhörd lång tid på sig att etablera sig, på att bli självförsörjande och dessutom är de oftast mycket lågutbildade. De är alltså INTE de som kommer driva Sverige, utom möjligtvis framåt in i skiten eller framåt mot Sharia.

Jag har inte sagt att pensionärer ska leva "i lyx" men som jag redan visat dig så har svenska pensionärer det mycket dåligt idag. De lever väldigt långtifrån någon lyx. Om det finns någon grupp som verkligen förtjänar bättre levnadsstandard här i Sverige så är det pensionärerna. De har slitit hela livet för vårt land och de har gjort sitt, de borde få leva med värdighet de sista åren de har kvar. Fullständigt vidrigt att du vill förvägra dem det för att istället prioritera en massa ohederliga kamelryttare.


   
SvaraCitera

flygkärra:

Jag svarar dig imorgon. Eller någon annan dag. Jag har redan lagt ner massa tid på att bemöta en mongolids absurda åsikter så det för räcka för idag.


   
SvaraCitera

jessijess:

Jag svarar dig imorgon. Eller någon annan dag. Jag har redan lagt ner massa tid på att bemöta en mongolids absurda åsikter så det för räcka för idag.

åh, där har vi ju jessijess som håller på med "verbal misshandel" hahaha

hejhej 😛


   
SvaraCitera

skorp:

åh, där har vi ju jessijess som håller på med "verbal misshandel" hahaha

hejhej 😛

Någon måste ju göra det. Det är min plikt, mitt livs kallelse 🙂


   
SvaraCitera

jessijess:

Någon måste ju göra det. Det är min plikt, mitt livs kallelse 🙂

tror du att du åstadkommer med mycket när du "verbalt misshandlar" folk? 


   
SvaraCitera

känns en gnutta löjligt och omoget


   
SvaraCitera

jessijess:

Du fortsätter med massa trams, men du har faktiskt något intressant i ditt inlägg - det är när du projicerar. Du projicerar när du påstår att jag gillar att ignorera fakta. Du projicerar när du påstår att jag har en urusel argumentationteknik, så du vet alltså på någon nivå att det är fel att "trycka på din poäng" eller vad du nu försöker göra genom att kalla människor du ogillar för att dom är lite bruna och har andra åsikter samt genom att påstå att jag är en mongolid med usla åsikter (vilket jag återkommer till).

Du har visat att en liten del av dom som kommer hit är oärliga, vilket dom flesta nog är överens om, men sen lägger du till ditt egna trams om att dom flesta skulle vara det.

Och jo, att få gratis bostad är ganska lyxigt - särskilt när man redan lever ett värdigt liv. Även här har du visat att det finns utsatta pensionärer, vilket återigen nog dom flesta är överens om, men den stora bilden är att du försöker få det till att majoriteten "lyxflyktingar" har det (mycket) bättre än majoriteten pensionärer, och försöker därför få mig och alla andra som orkar läsa att hata alla som kommer hit pga detta.

Och det var faktiskt bra att du tog upp det där med pension, för du motsäger dig själv. Du kopierar texten och medger själv att för en bra garantipension krävs en bra lön och bra pensionsval. Då är det alltså "analfabeter" som får dessa högavlönade jobb (och betalar mer skatt) och gör dessa bra pensionsval. Så hur ska du ha det egentligen?

Och om det nu finns hur många historier som helst, varför fortsätter du att upprepa det du länkat? Varför är just det där med nötkrämen särskilt viktig för dig?

Och för att stanna kvar på ämnet kan jag för en tredje gång (minst) upprepa att dåliga nyheter säljer. Jag pratar inte om fejkade eller överdrivna eller vilseledande nyheter, jag pratar om sådant som får fler att reagera.

Exempel: vad tror du folk minns mest och pratar mest om? Terrorattacken i Stockholm eller dom tjejer och den kille som lärt sig svenska på nätet ("lyxflyktingar" från Somalia och Syrien, det finns säkert fler än dessa tre, jag tog bara första bästa jag hittade)? Dessa glöms snabbt bort medans terrorattacken i Stockholm... Inte glöms bort.

Tror du folk minns dina exempel mest eller dom två (i alla fall som fått medieuppmärksamhet) som jobbat i flera år (inte svart), hunnit bilda familj, har dessutom ganska bra jobb, men som pga en miss att betala in en avgift (till Försäkringskassan av arbetsgivaren har jag för mig) ska utvisas TROTS att arbetsgivaren erbjudit sig att betala för det man missat att betala plus eventuell straffavgift?

Jo, en blogg är en blogg. Jag läser inte IRM, jag tog upp det som ett exempel. Jag har inte kollat om Löfven eller någon annan socialdemokrat har någon blogg för att... Ja det just det - bloggar. Det närmaste jag kommer det är en o annan debattartikel som ibland kan vara intressant läsning. Att bloggar idag används som källhänvisning är ganska tragiskt.

Och dom flesta kommer att jobba, och fortsätta driva detta land framåt tillsammans med svenskar som är födda här, och som har vett nog att ha en mer vid syn på människor. Vissa kommer rent av att jobba långt mycket hårdare än vad dom borde vilket kommer resultera i förslitning och därav sjukskrivning, och så har då personer som dig nu helt plötsligt skäl att istället klanka på dessa pga deras "höga sjukskrivningsgrad". Ja det där sista är väldigt spekulativt. Eller kanske inte, för om jag sett det hända förut, varför skulle det helt plötsligt sluta hända?

Sen vet jag inte om du förstår vad ordet "geni" betyder samt är medveten om vad matematiska genier åstadkommer men 1. Bara för att du läst matematik på en nivå som är högre än dom flesta gör det inte dig till ett "nästan geni" och 2. Du har alltså läst matematik på ingenjörsnivå, men inte nog med att du hänger här och skriver - du gör dessutom inte sällan som en pubertal tonåring (eller förbittrad 50+are som fö. är den enda grupp människor jag erfarit ha läst saker på ingenjörsnivå där vissa uppvisat ett beteende och ett sätt att "argumentera" som ditt)? Känns väldigt seriöst.

När det sen gäller det här med att förstå vad jag menar om varför man blir kriminell så har du till liten den förstått vad jag försökt säga. Det du missar är dels att det inte nödvändigtvis leder till kriminalitet, utan ökat avsevärt chansen för det. Dels missar du att det är allvarligare än "bara" kallas för just "blatte" eller "svartskalle" - det är VUXNA MÄNNISKOR som beter sig såhär dels mot BARN, och när det sen gäller tonåringarna springer dom gärna efter dom och ropar "VISA OSS ERA PASS!!" - väldigt svenskt beteende eller?

Och ja, unga som blir nazister kan mycket väl bli det av samma skäl - man mobbas eller fryses ut och då går man med i sådan gäng för att "få sin hämnd" - men det är inte samma sak, för en grupp nazister eller rasister ger sig oftast på oskyldiga enbart pga deras ursprung eller religiösa tro eller sexualitet. Dom som drabbas av kriminella gäng är oftast andra kriminella gäng. Så det är inte riktigt jämförtbart. Sen har du också faktorn att invandrarungdomar oftare kommer från inte nödvändigtvis trasiga men inte alls lika välbärgade hem som svenska ungdomar, detta är givetvis en faktor som ökar chansen att gå med i ett gäng som man kanske inte nödvändigtvis ser som kriminellt just då (man ser det man vill se) utan snarare ett gäng som skyddar en från mobbningen och så att man slipper känna sig utstött.

Sist men inte minst har vi ditt envisande med att kalla "lyxflyktingar" för diverse olika andra saker - jag vet inte säkert varför du gör detta. Kanske känns det bara väldigt skönt för dig att skriva så. Kanske försöker du trigga mig, se var min tröskel för det går eller så vill du bara se vart gränsen för att få en tillsägelse går, speciellt som du kan gräva ner dessa tillmälen djupt i långa inlägg som ingen mod noggrant läser igenom. Själv vet jag inte riktigt hur jag tänkte när jag först trodde att detta skulle minska, inte öka.

Att du sen kallar mig för mongolid... Ja, du måste ju ha något sätt att häva dig på mot dina meningsmotståndare 😉

Hjärta


   
SvaraCitera

jessijess:

Omfg neeeeej så glömde jag den för mig viktigaste punkten, dom så kallade "särskilt utsatta" områdena. Så varför är denna viktigast för mig? Därför att jag bott i ett sådant område dom senaste snart elva åren och här tror jag att polisen inte riktigt vet vad dom gör. När jag först flyttade in i området, under dom första två i synnerhet somrarna, så brändes och vandaliserades i huvudsak bilar. Under dom tio år har detta minskat till så gott som inget. Kommer inte ihåg om det var förra året eller för två år sedan en bil stacks i brand på en parkering och bilarna bredvid den skadades, men det var iafl första gången på jag vet inte hur länge. Och nu snackar jag inte om vad media säger, utan vad jag ser och får höra av personer som bor där. Snackar jag med alla som bor där och har jag överblick över hela området? Nej definitivt inte, det är ändå ett hyffsat stort område. Men storleken är ändå så begränsad att jag kan höra om utryckningsfordon far förbi för att något hänt.
Så varför klassar då polisen området jag bor i som "särskilt utsatt"? Jag skulle gissa på att det har att göra med att handeln av narkotika ökat. Våldet (både dödligt och icke-dödligt) likaså - återigen - mellan kriminella. Har våldet mot "vanliga människor" ökat? Inte mig veterligen. Möjligen lite. Men sen är det också så att det handlar till viss del om självbevarelsedrift.

Jag kommer hem och far hemifrån alla tider på dygnet, men huvudsakligen mellan 1-3 på natten. Om jag under dessa timmar på dygnet ser en bil stå där den inte får stå eller ser två eller tre eller flera personer samlade och går fram till någon av dessa två kategorier och undrar vad dom håller på med så kommer jag med största sannolikhet bli skjuten eller på annat sätt attackerad.

Man har under två eller tre (kommer inte ihåg vilket) år skickat ut enkäter till ALLA boende i området där dom fått svara på frågor om trygghet, renlighet, skick på området samt själva fått skriva vad som skulle behöva förbättras. Detta har resulterat i en satsning på saker som exempelvis renovering av balkonger och fasader, bättre renhållning men det jag tror gett mest är att belysningen rustats upp AVSEVÄRT i området. Det och att man gjort en fotbollsplan i konstgräs. I samband med att ungdomarna börjat använda denna tills sena kvällar (typ midnatt) sent in på hösten (slutet av oktober/början av november) tog helt plötsligt skadegörelse och brand av bilar plötsligt stopp. Nej, sådana här satsningar kommer inte stoppa kriminalitet, men det bidrar till att minska exempelvis just skadegörelse av egendom, för då utmanar hellre förortskillarna varandra på typ "vem som sparkar boll mest som Zlatan" än saker som "haha du vågar inte slå sönder rutan på den bilden" och liknande.

Jag bor i ett så kallat "särskilt utsatt" område och har gjort det i snart 11 år. Jag har aldrig varit ens i närheten av att bli utsatt för något direkt brott (min post blev stulen, blev utsatt för urkundsförfalskning en gång. Säkert sådant lågutbildade analfabeter ägnar sig åt, eller hur?). Jag har inga planer på att flytta därifrån. Jag kanske rent av skulle köpa min lägenhet om den gjordes till bostadsrätt istället för hyresrätt. Dock är det en etta så jag är osäker...

Skulle jag känna mig tryggare någon annanstans? Nej, inte i storstadsområdena. Kanske i något som är i storleken max 2000 invånare (nej, missade inte en nolla), men bäst på en gård mitt ute i ingenstans. Nu känner jag mig förvisso inte särskilt otrygg alls, så de där med mitt ute i ingenstans är mer att jag skulle känna mig så trygg det går, vilket inte är så värst mycket mer än vad jag gör nu.

Hjärta


   
SvaraCitera

skorp:

tror du att du åstadkommer med mycket när du "verbalt misshandlar" folk? 

Det jag åstadkommer är att underhålla mig själv. Ifall jag dessutom lyckas trigga någon patetisk snöflinga på köpet så ser jag det som en bonus.


   
SvaraCitera

jessijess: trigga någon patetisk snöflinga

Gillar hur du verkar vara fullkomligt omedveten att du är den som verkar mer och mer triggad för varje stycke i varje inlägg du skriver Hjärta Vem är det som trots allt måste hävda sig genom att mer och mer nedvärdera den grupp både framtida och redan nu hårt arbetande människor som man inte påstås hata och dessutom ta till personangrepp? Blink

Det ironiska är att jag inte försöker trigga dig eller någon annan.

Hjärta


   
SvaraCitera

jessijess:

Det jag åstadkommer är att underhålla mig själv. Ifall jag dessutom lyckas trigga någon patetisk snöflinga på köpet så ser jag det som en bonus.

väldigt storsint av dig

förresten gick du aldrig på dejt med nik?


   
SvaraCitera

jessijess:

Så du försöker att påvisa min påstådda dumhet genom att länka till den mest efterblivna artikeln du kunde hitta? Förstår att du inte är speciellt intelligent vilket är varför du finner stöd för dina åsikter hos kloaken Nyheter24. Varenda punkt i den där listan är så urkorkad att man blir ju mörkrädd. Om du har egna argument var god presentera dem istället för att länka till den där pissajten.

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Järnrörsskandalen

Att argumentera med personer som dig leder ingen vart


   
SvaraCitera
major

https://www.interasistmen.se/granskning/se-hur-wigh-hanas-av-riksdagskollegorna-och-lokal-sd-politiker-skyller-pa-judarna/

Med tanke på t.ex. hur olika Sverigesnällisarna ser på våldtäktsmän beroende på dessas hudfärg, religion, politiska åsikter osv kan man nästan tro att partiet är rasistiskt och sexistiskt.


   
SvaraCitera
Kdthb

Skulle inte påstå att de är nazister men kanske rasister. Tyvärr går det bra för dem just nu och skulle själv aldrig rösta på dem. Lite som Sveriges Donald Trump. Tycker dom satsar för lite på miljön som är en fråga jag är rätt intresserad av. De är nog mer ett missnöjes parti, håller mig nog med vänsterpartiet. Dessutom är inte Sverigedemokraterna speciellt "Sverige" just för de vill sänka skatterna och Sverige är ett mer välfärdsland. Skulle säga de är mer "USA" där inte alla har råd med t.ex. Sjukvård. Skulle inte påverka "svensken" så mycket om man har gott om pengar men är du invandrare skulle det nog bli tuffare. Inte speciellt feministiska heller.


   
SvaraCitera

Personsomskabörjagymnasiet: då det är många som säger SD är rasister nej dom är inte rasister ja det var rasister som skapade dom efter andra världskriget men nu är det ett helt annat parti jag hoppas SD vinner då det blir ordning i Sverige igen

Jo SD är nazister, dom är nazister, ni nazister är bara en liten minoritet i sverige. Bara se vad som hände i Göteborg, ni klarar inte ens av att vara kriminella era svaga dårar, så sluta med dina nazistvurm.


   
SvaraCitera