Vad passar det till?
Vil äta burk sill pga omega3
(gillar inte kapslar o har ingen tro på dem heller, o tran är så muppigt o annan fisk är oftast så värmd att omega3 är borta)
Fast det är lite tråkigt att äta det till macka o jobbigt att koka potatis
Så undrar vad man kan äta tillsamman med sill för det är inte särskilt gott i sig själv
Brännvin?
ät det med ägg på mackan
Känns som att man bara kan äta sill till potatis typ.
Kanske färska grönsaker? Svamp å grejer. Kan nog vara gott.
ägg
intersill jag gör vad du vill om du ger mig en falafel till
mmm kanske falafel
dazed:
Brännvin?
Får ta o prova. Dricka vinet o äta sillen? Inte så att man har en skål med brännvinet som sillebitarna simmar runt i o så glufsar i sig allt?
nubbie:
Känns som att man bara kan äta sill till potatis typ.
Kanske färska grönsaker? Svamp å grejer. Kan nog vara gott.
Aa sill o poteter med gräddfil o gräslök
Men mh det kanske skulle va gott, eller åh kanske något sushi-aktigt men med sill istället
Hjärtlös:
inter jag gör vad du vill om du ger mig en falafel tillmmm kanske falafel
Gillar inte falafel vad jag minns
Werjevir:
Får ta o prova. Dricka vinet o äta sillen? Inte så att man har en skål med brännvinet som sillebitarna simmar runt i o så glufsar i sig allt?
Det beror på om man vill vara nyskapande eller ej.
dazed:
Det beror på om man vill vara nyskapande eller ej.
Oj som jag skrev så skulle sillebitarna glufsa i sig allt.. skumt det kanske är ett tecken att man ska äta sillen när den lever typ ha ett brännvinsakvarium o så fiska upp de sprattlande slemsakerna som en björn. Nu det skulle va nyskapande!
Werjevir:
Men mh det kanske skulle va gott, eller åh kanske något sushi-aktigt men med sill istället
Fast sill har ju en så pass speciell och stark smak, tror det blir svårt att få till det bra. Sill och ris känns fel att tänka på iaf, speciellt sushiris med vinäger.
Werjevir:
Oj som jag skrev så skulle sillebitarna glufsa i sig allt.. skumt det kanske är ett tecken att man ska äta sillen när den lever typ ha ett brännvinsakvarium o så fiska upp de sprattlande slemsakerna som en björn. Nu det skulle va nyskapande!
Jag menar det!
om ingen sagt vd redan kan man panera sill i mjöl och äta med potatismos, lingonsylt och lite ärtor
vill förtydliga att jag ej pratar om inlagd sill nu
såg nu att du ville äta burksill
vet ej va du ska hitta på med den som ej andra sagt
nubbie:
Fast sill har ju en så pass speciell och stark smak, tror det blir svårt att få till det bra. Sill och ris känns fel att tänka på iaf, speciellt sushiris med vinäger.
Hmm jo mycket speciell smak hm fast jo jag tror ris skulle va bra det är ju så neutralt passar till nästan allt eller kanske citron, jag får prova mig fram genom en sill buffét!
Hur är läget för resten Nubbie? Hörde att du ordnat sådär mys grej med fönstret! Blev det bra? :◊
Blivande_japan:
om ingen sagt vd redan kan man panera sill i mjöl och äta med potatismos, lingonsylt och lite ärtorvill förtydliga att jag ej pratar om inlagd sill nu
Mh det är gott kan nog göra så, om jag steker den på svag värme o försiktigt så bör ju omega3 finnas kvar