Aviseringar
Rensa alla

Singel och ensam


isola:

Har minsann läst blogginlägget och hoppas att du ej var allvarlig.

Läste också det nu. Jävlar, har du tendensen att tänka på det viset är det inte konstigt att ingen blivit intresserad. Kvinnor är människor lika mycket som män, och de har väl märkt att du inte är en kille de vill vara med.

Jag är ledsen att du har allvarliga problem med kvinnor, du måste se kvinnor som människor igen innan du kan befogat kan vara bitter.


   
SvaraCitera

Jag kysste inte en tjej förrän jag var 20, och har ännu inte haft ett långvarigt förhållande.

Vad jag börjat göra nu är att gå på studentpuben, det är läskigt till en början när man går dit själv och inte känner folket men det har varit väldigt trevligt och jag har lärt känna nya människor. Det har inte lett till någon tjej ännu men jag har precis börjat så. ;3

Så mitt tips är alkohol! Det finns en väldokumenterad korrelation mellan alkoholkonsumtion och sexuell intimitet.

-

Vad gäller blogginlägget så ser jag en manifestation av år av kumulativ frustration över att man inte är nöjd med sin situation. Jag kan själv relatera till det här (frustrationen alltså) även om jag inte själv uttryckt det på detta sätt, och jag gissar att du i själva verket är en fullt trevlig person att vara med. Mitt tips här vore att sluta använda UM då det är fullt av otrevliga och dömande människor som man måste vara klart psykiskt och emotionellt stabil för att stå ut med och inte bli psykiskt degraderad av. (det verkar allvarligt talat som att sidan knappt är modererad)

Prova HappyPancake förresten, gratis dejtingsida. Fast jag har iofs använt den i ett år nu och inte haft särskilt stora framgångar, så ha inte alltför höga förhoppningar.

Peace out!


   
SvaraCitera