Aviseringar
Rensa alla

ska jag berätta det endå?


Ämnesstartare

heeej

min bästavän (kille) gillade mig för ett tag sen , men jag sa till honom att jag bara gillade honom som vän.
Nu har vi varit supernära vänner i snart ett år och ju mer jag lär känna honom,ju mindre kan jag sluta tänka på honom , jag tänker på honom hela tiden , kan inte sluta prata om honom..
när vi träffas så är det så grymt konstigt..
vi brukar kolla på film , han håller mig i handen , piller mig i håret , säger att han älskar mig (det tar man ju helt klart att han gillar mig mer än kompis) men mittiallt så säger han alltid något med ordet "kompis" i. " du är världens finaste kompis " tex.
och blir sjukt förvirrad..tycker också det är konstigt att han behandlar mig som "mer än en vän" , för det gör han verkligen! han blir sur när jag pratar med andra killar och säger att dom ska sluta snacka med hans tjej ? så ja...
och precis nu när jag har insett att jag verkligen gillar honom , så visar han att han bara gillar mig som kompis , han pratar tex om andra tjejer hela tiden och frågar mig om andra tjejer (och nej det är inte för att göra mig avundsjuk) och igår fick jag reda på att han inte alls gillar mig mer än vän , och jag har gått och trott det och var precis redo på att berätta för honom hur jag känner.
men nu undrar jag om jag ska berätta det för honom endå ? för det kan nog förstöra våran vänskap lite (det gjorde det när han berättade att han gillade mig men jag sa att jag inte gillade honom för rätt länge sen)

så ? ska jag berätta det eller inte ? [sad] kan ju endå inte få honom


   
Citera
Ämnesstartare

.....behöver råd ?


   
SvaraCitera

säg det till honom


   
SvaraCitera

Hahaha, mupprelation

my 50 cents

Nej men säg till honom.


   
SvaraCitera
tigr
 tigr

elinsimonsson:

så ? ska jag berätta det eller inte ? [sad] kan ju endå inte få honom

han vill bara ta av dig trosorna


   
SvaraCitera

tat det lilla lugna, vänta och se. men händer det inget så måste du självfallet ta första steget, och glöm inte att ni kan vara vänner även om du blev dissad. [bigsmile][bigsmile][bigsmile]


   
SvaraCitera

Med tanke på att ni kunde fortsätta vara vänner efter att du hade "dissat" honom, så kommer ni nog kunna fortsätta vara vänner om han dissar dig. Jobbigt att gå och hålla det inom sig, lika bra att du får det ur dig.


   
SvaraCitera