Aviseringar
Rensa alla

Skit & skam


pinkgirl:
Min pojkvän som är 21 bor hos sin storebror eftersom att han inte har ekonomin att bo i egen lägenhet eftersom att han söker jobb och är timanställd på ett jobb. Varje gång jag ska komma hem till dom, så är det snuskigt nästan överallt. Dom har två stora hundar som är biter på saker och smutsar ner i både sängar & soffor. Det är damm, skräp och smuts överhuvudtaget överallt och nu vet jag inte vad jag ska göra. Deras ena hund löpte för några veckor sen och blodade ner hela huset.. kändes sådär när dom inte tog hand om det och bara lät det vara blodfläckar vara överallt och låta folk trampa i det. På deras toalett är det värst, där är det damm och massa topspinnar i hörnen överallt, massa mensbindor i en överfull papperskorg som inte har tömts på flera veckor verkar det som. Mår alltid dåligt när jag ska trampa min fot på deras toalettgolv eller överhuvudtaget i deras hus. 

Min pojkvän tar alltid ansvar för deras två hundar eftersom att dom jobbar jämt och inte har tid för dom. Jag har sagt till honom att dom får ta och sälja hundarna om dom inte har tid, för dom kan ju inte ta honom som en hundvakt hela tiden, men när jag säger saker som jag tycker och känner hur det är hemma hos honom och hans bror, så blir han irriterad & arg och säger att jag inte ska lägga mig i hans & andras problem. Men vad ska jag säga då!?  ... jag är ju hemma hos dom när jag träffar honom och måste säga hur jag känner och upplever det. 

Någon här som har vart med om samma sak? vad ska jag göra? 🙁

Om det hade vart MIN kille så skulle jag städat upp allting åt honom en dag då ingen var hemma, sedan skulle jag pratat med honom när han kommit hem om att jag tyckte att det var jobbigt att vara hos honom när det är stökigt och att jag städat upp allt och om det är smutsigt nästa gång jag kommer så skulle jag gå därifrån och aldrig träffa honom där igen och att han bara fick komma en gång i veckan till mig eller något sånt som skrämmer honom. 
Men nu är jag lixom säker på att MIN kille aldrig skulle stökat ner igen om jag sa så åt honom och visade att jag bryr mig om honom genom att städa allt efter honom men om din kille inte lyssnar så ska du göra så som du sagt och då tror jag att han kommer börja tänka på saken och städa , iaf om han nu verkligen bryr sig om dig 


   
SvaraCitera