överallt står det: smält margarin men jag har ju bara margarin som är smält (ni vet den där i flaska) ska jag värma den så den e " låtsassmält " lr bara hälla i som vanligt??
vad är det du ska göra? omdu skagöra typ negerbollar kan det nog bli fail koncistens om man använder flytande margarin, eftersom att jag tror attfastmargarin stelnar tillbaks till sin fastaform när den svalnar igen eller nåt
ne det går bra utan att fejksmälta det tror jag
farbror gugge:
vad är det du ska göra? omdu skagöra typ negerbollar kan det nog bli fail koncistens om man använder flytande margarin, eftersom att jag tror attfastmargarin stelnar tillbaks till sin fastaform när den svalnar igen eller nåt
då var de som jag tänkte för förut när jag gjorde chokladbollar så blev de jätteäckliga pga det här margarinet aja får baka en chokladsockerkaka istället lr nåpgot
säger som farbror grugge jag
kan jag använda mjölk som gick ut 27 april haha
Angelize:
kan jag använda mjölk som gick ut 27 april haha
det var ju typ iförrgår? klart du kan...
farbror gugge:
det var ju typ iförrgår? klart du kan...
Okej tack 🙂 Ska baka en kladdkaka utan ägg...hoppas de blir bra..
Angelize:
Okej tack 🙂 Ska baka en kladdkaka utan ägg...hoppas de blir bra..
mh blir nog bra
nä e fan inte ett dugg sugen på choklad :/ gör sockerka istället för er som vill veta!! heeh
Flytande margarin fungerar lika bra som smält margarin, jag har i princip alltid flytande margarin istället 🙂
aj bra av en kvinna att inte kunna sånt här