Huuuuuuuuur gör man??
Läser på internet, en del säger att micron är bäst medan andra säger vattenbad.
Vad säger ni??
brukar bara smälta i kastrull på låg värme
Skulle nog använda en skål ovan en kastrull. Eller hurmannugör.
smälta choklad, du bara.. oj var den vit..? då blir det heelt annorlunda,
jag hatar vit chocklad :SS
Tickstart:
oj var den vit..? då blir det heelt annorlunda,
Tickstart:
du bara.. oj var den vit..? då blir det heelt annorlunda,
Hahahah ja men det är ju tydligen inte samma som med brun Den är mkt känsligare
Birger:
brukar bara smälta i kastrull på låg värme
Bränns det inte lätt då? Vad rör du om med?
isola:
Skulle nog använda en skål ovan en kastrull. Eller hurmannugör.
Jag vill testa med vattenbad men fattar inte hur man ska gö
Nehas:
jag hatar vit chocklad :SS
Det är ju mkt godare än vanlig
Zapetta:
Jag vill testa med vattenbad men fattar inte hur man ska gö
Koka en kastrull med vatten och ställ en skål med choklad ovan. Trorja. Var så längesedan jag bakade. Borde göra oftare.
Zapetta:
brun
brun! mörk säjer man väl asså haha hur har du lyckats leva 21 år, du är så himla rolig!!!! +_+
Zapetta:
Bränns det inte lätt då? Vad rör du om med?
rör om med träslev, och det bränns som sagt inte på låg värme.
annars är vattenbad väldigt lätt. häll upp lite vatten i en kastrull, lägg choklad i en skål (gärna metall) som du sedan lägger i kastrullen så att den flyter på vattnet, sedan kokar du upp vattnet.
Värm upp en stor kastrull med vatten i. lägg något typ av kärl i vattnet och stoppa chokladen i det. Herregud kvinna
vattenbad är det bästa för all choklad... även vit.
haha
MissAnox:
googlade, hittade:
Dold text: länken funkade inte