Aviseringar
Rensa alla

Småsaker som du blir jävligt irriterad över?


Spyro

Stockholmska när man är trött.


   
SvaraCitera

Folk som smaskar! Så jävla hemskt,känns som om jag ska sprängas. 

Ännu värre är det när nån pratar med mat i munnen. JAG VILL INTE SE HUR MATEN I DIN MUN BLANDAS MED DITT SALIV, TACK SÅ MYCKET!!

Folk som skiter i skolan. Blir så Arg och ledsen. Varför ska du gå och förstöra din framtid när du är typ 14? Jag fattar inte,ska man inte ta vara,och vara tacksam att vi har sån tur att det inte kostar för oss att gå i skolan? Varför ska du slänga bort all den hjälp du kan få,bara för att du inte orkar? Jag orkar inte alltid heller. Men jag är ändå där och gör så gott jag kan, varför kan inte du,om jag kan?

När man ska kolla på nått och tv;n är upptagen!

När folk säger; men du får ju A i allt, jag kommer därimot få lågt betyg! 

JA, JAG ÄR KANSKE DUKTIG PÅ SPRÅK OCH SO  MEN NO ÄR INTE MIN GREJ! DU VET FAN INGET OM MINA BETYG ELLER HUR HÅRT JAG ARBETAT FÖR DOM, DU FATTAR INTE VILKEN HÖG PRESS MAN KÄNNER NÄR MASSOR AV FOLK SÄGER DETTA!!

Listan kan bli oändlig, men vi börjar så här.


   
SvaraCitera

Jävlar som sätter sin väska bredvid sig på bussen bara för att de vill sitta själva, så att en massa folk får stå upp i bussen för att en jävel inte kan ha väskan i knät!!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Akne 


   
SvaraCitera
GraGo

stereo total:

vadå dynga? tror du inte på att det finns?

Ingen har någonsin bevisat att det finns något "patriarkat", cis är det väl inget fel på egentligen, bara att jag aldrig hört en person som inte är mentalt sjuk säga det.Könsroller finns till viss del, men allt jävla tjat är så överdrivet, könsrollerna finns för en anledning.Och könsmaktsordningen är det samma sak som patriarkatet med.

isola:

så obildad du är om du ej är medveten om sådant

Jag tror nog mer på att det är obildad om du tror på sådana saker utan att först kolla upp om de faktiskt är sanna.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Känner mig ofta lite obekväm när jag ser någon mor eller far skrika på sitt barn när man är å handlar, lika irriterande är det också när den bortskämda snorungen i fråga gråter och lever om när den inte får leksaker eller godis.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Just det: liberalister


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

tevepro: samma här. ej mitt fel att jag har bitch resting face.

 Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Lotus Elise: Folk som skiter i skolan. Blir så Arg och ledsen. Varför ska du gå och förstöra din framtid när du är typ 14? Jag fattar inte,ska man inte ta vara,och vara tacksam att vi har sån tur att det inte kostar för oss att gå i skolan? Varför ska du slänga bort all den hjälp du kan få,bara för att du inte orkar? Jag orkar inte alltid heller. Men jag är ändå där och gör så gott jag kan, varför kan inte du,om jag kan?

jag kan bara hålla med om detta. det är så otroligt störande att se människor kasta bort sina liv på olika sätt. vill bara skrika rakt ut "MEN VARFÖR GÖR DU SÅHÄR MOT DIG SJÄLV? DU HAR BARA ETT LIVKLÄÅÖPLOIKHKH"


   
SvaraCitera

Att ha varit döv i fjärde dagen i rad utan att få igen hörseln är jobbigt på ena örat. Vårdcentralen kan ta sig någonstans. Vill inte ha 50% hörsel borta.


   
SvaraCitera
mynona

kukoxo:

ibland behöver man inte ens prata vänligt! var på 1 st party  o satt bredvid en helt random människa på en såndär lång pall, och fortsatte tala med mina vänner. helt plötsligt står någon framför mig och tittar lite surt, jag tittar frågande och hon säger att det är visst hennes kille jag sitter bredvid.

jaha? hade t.om ryggen vänt mot stackaren 
trodde man växte från sånt efter 15

De är antifeminister som motarbetar tanken att män och kvinnor kan vara vänner och stödjer dessutom en heteronormativ extremtanke om att män och kvinnor endast kan ha kontakt med varandra vid sex, vilket i förlängningen förhindrar all jämlikhet eftersom den är beroende av förståelse och identifikation med varandra. 
I ditt ställe hade jag svarat: "Jaha, plocka upp honom då", i så snobbigt nedlåtande näsan-i-vädret-ton som möjligt. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

mynona: I ditt ställe hade jag svarat: "Jaha, plocka upp honom då"

jag gick  inte upp. sa jaha? och fortsätta prata. han gick dock upp själv och flyttade på sig

mynona: De är antifeminister som motarbetar tanken att män och kvinnor kan vara vänner

tror du att det är så långsökt? mycket beror på säkerhet, men kanske också det du säger lite. vet inte

har också blivit nekad 1 st boende pga tjejen ville inte att hennes boyfränd skulle bo med mig, som är kvinna. what the fuck. litar man så lite på varandra kan man väl lika gärna göra slut


   
SvaraCitera
mynona

kukoxo: jag gick  inte upp. sa jaha? och fortsätta prata. han gick dock upp själv och flyttade på sig

"Duktig vovve", får jag lust att säga i sådana situationer. 

kukoxo: tror du att det är så långsökt? mycket beror på säkerhet, men kanske också det du säger lite. vet inte

jag menar inte att det är medvetet och avsiktligt från deras sida, jag menar att det är effekten det får, även om de själva inte begriper det. Det enda de tänker är omogen och överdriven svartsjuka, men den effekt de får är att det understödjer en förlegad och destruktiv relation mellan personer av olika kön; att män och kvinnor ska misstänkas umgås enbart av sexuella skäl. Och heternormatism då naturligtvis. De må göra det bara för att de är omogna, men deras beteende upprätthåller strukturer som begränsar oss alla och som det är allas ansvar att motarbeta och inte stödja

kukoxo: har också blivit nekad 1 st boende pga tjejen ville inte att hennes boyfränd skulle bo med mig, som är kvinna. what the fuck. litar man så lite på varandra kan man väl lika gärna göra slut

Så utomordentligt patetiskt av henne. Nej men ärligt; jag tycker att man nästan har en plikt att behandla sådana tjejer lite snorkigt och överlägset, höja på ögonbrynen, se nedlåtand eoch överlägsen ut etc, för att markera för dem att de agerar samhällsdestruktivt även om de kanske inte själva är smarta nog att begripa det. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

när folk smaskar. 

äter helst sj pga d 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

GraGo:

Ingen har någonsin bevisat att det finns något "patriarkat", cis är det väl inget fel på egentligen, bara att jag aldrig hört en person som inte är mentalt sjuk säga det.Könsroller finns till viss del, men allt jävla tjat är så överdrivet, könsrollerna finns för en anledning.Och könsmaktsordningen är det samma sak som patriarkatet med.Jag tror nog mer på att det är obildad om du tror på sådana saker utan att först kolla upp om de faktiskt är sanna.

Åh käre värld. Gissar nu att du är väldigt ung. Patriarkatet har alltid funnits i alla tider. Vet du verkligen vad det betyder?


   
SvaraCitera