Aviseringar
Rensa alla

SMR (Svenska Motståndsrörelsen) tar mångkulturen till Saltsjöbaden


Ämnesstartare

Sheriffen: inte kyrkklockor

Eh lol jo. Det är det som är med kyrkklockor - dom kan ske lite när som helst, inte bara vid gudstjänster.

Hjärta


   
SvaraCitera

Storchen84: Eh lol jo. Det är det som är med kyrkklockor

Mitt i natten? Aldrig hört talas om.


   
SvaraCitera

Tycka vad man vill om böneutrop, men det där är bara jävligt korkat. Att störa människor på det sättet är bara respektlöst och om deras syfte var något annat än enbart personlig underhållning var det riktigt dåligt uttänkt. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

det här är så jävla äckligt


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

jag antar att det är bättre att de stör några rikingar än att de går omkring och slår människor. på tal om det, weeaboo, att splittra skallar på människor i samma situation som en själv (eller än värre) är cirka så mycket splittringspolitik det kan bli.

stör man sig sedan på böneutrop är det väl rimligare att lobba för lagstiftning än försöka vrida tillbaka klockan.

fast det är snyggt att de är så ivriga påhejare av damfotboll. jag håller med dem: hell seger.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

hahahahahaha

1:51

natthumor

GOMORRON

så jävla dumt det här så det finns inte.. 

men samtidigt kul.. d borde starta en humorkanal ist


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ungefär som om mångkultur betyder böneutrop. Jag blir irriterad av onödigt oväsen, spelar ingen roll om det kommer från en moské eller ett gäng packade tonårskids.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sheriffen: Mitt i natten? Aldrig hört talas om.

Ok, nästan när som helst. Poängen är: kyrkklockor och böneutrop är samma skit different name. Dom är lika störande/icke-störande. Att sedan dessutom påstå att mångkultur = böneutrop är ju ren och skär idioti. Fast nu är det ju SMR vi pratar om så det var ju väntatMycket glad

Hjärta


   
SvaraCitera

Sheriffen:
Gillar egentligen inte sättet man gör det på, men finner det ändå lite roligt. En del människor ska inte undkomma mångkulturen, röstar man för det ska man leva i den också.

ett gäng nazister som spelar upp böneutrop är ungefär lika mångkulturellt som valfri raggarfest i en småstad i värmland.  

hint: inte alls


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

iosib: på tal om det, weeaboo, att splittra skallar på människor i samma situation som en själv (eller än värre) är cirka så mycket splittringspolitik det kan bli.

Om det nu var så att det spelar jättestor roll alla gånger att man befann sig i "samma situation" så kan man fråga sig vart behovet av bönerop i ett främmande land kunde uppstå ur från första början. Uppenbarligen bär ju dessa individer inte på samma tanketradition som den du har eller som vi tidigare har haft i det här landet. Du kan ju mässa om det där för någon annan, förslagsvis åt dem som åberopar just bönerop och dylikt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Har SMR förresten påstått att mångkultur och bönerop är synonymer? annars har jag missat något, för mig veterligen hörde jag inte detta under inslaget och det är inget som vardagsbetydelsen understryker. Bara att bönerop följer med mångkulturen, vilket inte är någon osanning som ett par av er här nu i variende överdrivna ordalag försökt dementera. Det är en sak att ta avstånd från vad de här grabbarna gjorde och att diskutera böneropens förhållande till multikulturalismen. Bara för att budbärarna, om än i provocerande maner framförde "mångkultur" genom att eka ut ett inspelat bönerop så är företeelsen inte mindre mångkulturell än en raggarfest som ovan nämnde. Bönerop, minareter, moskeer är mångkulturella influenser, en motsats faktiskt till vad som är svenskt.

Samtidigt gottar jag mig lite åt gesten av SMR att upplysa saltsjöbadsinvånarna om vilken politik de röstar på, med tanke på att där de bor så har de aldrig haft förmånen att bekanta sig med denna härliga influens.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Bör dock återigen sägas att SMR är riktigt obehagliga typer. Våldsanvändning icke-demokrater. Inga personer man vill ha i sitt eget område direkt.  


   
SvaraCitera

Om man försvarar nazister skall man fundera över sina värderingar och vad man egentligen tror på. Tillställningen är störande och är synnerligen ytterst olämplig.

Efter att jag sett filmen funderar jag vidare på om de verkligen tror själva att framtiden tillhör nationalsocialismen, vilket de uttrycker i filmen. De är till synes fullständigt verklighetsbefriade.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

NiklasW: Men då det görs av nazister, och dessutom de mest våldsamma, blir det mycket svårt att tycka att detta är bra

Kan man inte tycka att något som några som råkar vara nazister gör är bra utan att för den sakens skull sympatisera med deras ideologi? T.om Hitler hade sina goda sidor. Tyskland har t.ex en av världens bästa djurskyddslagstiftningar tack vare honom och han gav Tyskland motorvägar. Skilj på sak och person säger jag.


   
SvaraCitera

Tycker bara det är pinsamt. Hade gärna sett att polisen fått ta till hårdare tag mot extremhögern och extremvänstern.


   
SvaraCitera