Aviseringar
Rensa alla

Smygrassist eller bara fördomar som borde försvinna?


Jag gillar faktiskt inte män som är mörka och ifrån mellanöstern, äldre(30-50) och kollar på mig äckligt. faktiskt skrämmer de mig enormt, lika så män med mellanösternliknande påbrå i tjug-trettioårsåldern med en vanvettig, ilsken blick som bara glor på mig i förakt.

förra helgen blev jag nästa nedslagen på gatan av en arg 40-årig rom(ellergissar etnicitet, vi hade sett varandra innan för att mina kompis som håller sig på god fot med alla, hade talat med hans vän. de talade en massa språk och såg blandade ut.) han skrek refrängen till loca people förbannat och på sitt språk frustrerat och ilsket rakt i mitt ansikte medan han följde efter mig bredvid/framför mig när jag var på väg tillbaka till mina vänner längre fram, ensam på gatan och hindrades precis innan slag(och allt vad dte nu var) av att en man kom instormande och tog honom om axlarna ch förde honom bakåt.
Jag var chockad och berusad och gick till mina vänner.

jag tror att han var arg för att han inte fick uppmärksamhet av mig innan.

helt enkelt hade jag inte satt mig brevid någon notera vuxen man som glodde på mig och satt mig så långt som möjligt bort om han hade mellanösternpåbrå. överlevnadsstategier.


   
SvaraCitera