Aviseringar
Rensa alla

Socialdemokratenas identitet som arbetarpareti /moderator


Ämnesstartare

HAHAHAHAHHHAAHAHA


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

[bigsmile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Stringburka:

Du är medveten om att alla större dagstidningar utom en är högertidningar va? Och att den sista är "neutral"?
Och att alla större kvällstidningar utom en är högertidningar, och att den sista är en jävla skämttidning ingen med mer än två hjärnceller tar seriöst?

räkna upp dem!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nortexius:

Men de bestämmer i vilken politisk riktning man ska vinkla det som tidningarna innehåller.....

Nej, det är inte de som bestämmer vad det ska innehålla. Är du programledare i Bolibompa med gillar Dr Phil bättre kommer du inte få pyssla med svammel"psykologi" bara för att du gillar det - om du inte levererar vad cheferna säger åt dig, så får du sparken. Majoriteten av svensk dagspress är uttalat höger och har chefer som är höger. Sen är det skit samma vad fotfolket tycker.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

soimpolite:

räkna upp dem!

Dagstidningar: Dagens Nyheter (ob liberal), Svenska Dagbladet (ob moderat), Sydsvenskan (ob liberal), Göteborgsposten (liberal) samt Metro (obunden).

Kvällstidningar: Expressen (ob liberal), GT (ob liberal), Kvällsposten (liberal) samt Aftonbladet (ob socialdemokratisk).


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Stringburka:

Nej, det är inte de som bestämmer vad det ska innehålla.

Journalister bestämmer hur deras artiklar ska vara vinklade, det är uppenbart.

Stringburka:

Är du programledare i Bolibompa med gillar Dr Phil bättre kommer du inte få pyssla med svammel"psykologi" bara för att du gillar det

Nej, men du kan sända barnprogram med vänsterinriktning.....

Stringburka:

Majoriteten av svensk dagspress är uttalat höger och har chefer som är höger. Sen är det skit samma vad fotfolket tycker.

Majoriteten av alla svenska tidningar är liberala, men Aftonbladet är Sveriges största tidning och de är Sossar. En stor majoritet av alla reportrar, journalister, "proffstyckare", kolumnister och svenska kändisar är vänstersocialister. Allihopa är för ett mångkulturellt samhälle och ogillar kritik mot det.


   
SvaraCitera
Flash

Foxxie:

Finns en konspirationsteori om att orsaken till att Sossarna startade en så stor invandring till Sverige var på grund av att arbetarklassen höll på att bli mindre och mindre och att medelklassfolk brukar rösta på borgerliga högerpartier i större utsträckning än arbetarklassfolk.

Vadå konspirationsteori?

Det är väl allmänt känd fakta att de vill ha invadrare som valboskap?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nortexius:

Journalister bestämmer hur deras artiklar ska vara vinklade, det är uppenbart.

Ja, men de bestämmer inte om artiklarna kommer publiceras eller inte, det är också uppenbart.
Kolla här, jämför det med om du jobbar på en restaurang. Journalisterna är kockar och ansvarig utgivare är krögaren. Kockarna kan laga vad de vill, och om de gillar thaimat kan de laga thaimat. Problemet är att om krögaren vill att de ska laga indisk mat och de lagar thaimat, får de antingen laga indisk mat eller skaffa ett nytt jobb.
Inte påstår du väl att om kockarna gillar thaimat, så är restaurangen en thairestaurang oavsett vad den SERVERAR för mat?

Vad journalisterna privat tycker är irrelevant - om de inte skriver som ansvarig utgivare och ägarna vill, så får de inte fortsätta jobba där.

Nortexius:

Majoriteten av alla svenska tidningar är liberala, men Aftonbladet är Sveriges största tidning och de är Sossar.

Ja, men du får vara medveten om att bara för att de är störst är de inte nödvändigtvis mest inflytelserika - många är medvetna om att aftonbladet är en jävla skittidning. Dessutom, om de är den enda stora tidningen som är vänsterinriktad så gör ju det givetvis att fler köper den om de vill ha vänsterinriktade nyheter. Högerfolk har mängder med tidningar att välja mellan, vänstern har bara en (som är värdelös dessutom - tacka vet jag Göteborgs Fria).

Nortexius:

En stor majoritet av alla reportrar, journalister, "proffstyckare", kolumnister och svenska kändisar är vänstersocialister.

Fortfarande, säger de inte vad cheferna vill att de ska säga får de sparken. Dessutom är jag mer tveksam när det gäller kändisar, alltförmånga verkar vara bundis med Bert Karlsson för att någonsin kalla sig socialister.

Nortexius:

Allihopa är för ett mångkulturellt samhälle och ogillar kritik mot det.

Även högerfolk kan vara för mångkultur och öppna gränser, se bara på t.ex. Capoleon här på forumet.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera