ska göra pizza i veckan av min surdeg, så vill ha toppingförslag. brukar alltid sluta med att jag bara tar sånt jag gillar typ.
funderar på att göra 1 pizza med typ rödbetor, chevré och pinjenötter. och kanske ngn med parmaskinka och ruccola el så, har folk andra spännande förslag?
tonfisk och lök
onödigt elak:
tonfisk och lök
känns inte så nyskapande, knnr att d redan är gjort, men tack ändå
Blivande_japan: känns inte så nyskapande, knnr att d redan är gjort, men tack ändå
bostongurka, sardiner, vitlök och majonäs är rätt gött
onödigt elak:
bostongurka, sardiner, vitlök och majonäs är rätt gött
låter riktigt vidrigt!
Blivande_japan: har folk andra spännande förslag?
Ädelost och granatäpple, mycket gott. Men bör nog kombineras med ruccola och nån typ av kött.
aristoteles:
Ädelost och granatäpple, mycket gott. Men bör nog kombineras med ruccola och nån typ av kött.
låter spännande! har du på granatäpplet efter att pizzan gräddats?
varför kan jag inga spännande pizzatoppingar 🙁
Ananas, banan, oliver o avokado
Curry
Blivande_japan: har du på granatäpplet efter att pizzan gräddats?
Japp, bara strö dom där små kärnorna ovanpå efter att den gräddats
aristoteles:
Japp, bara strö dom där små kärnorna ovanpå efter att den gräddats
okej! nice
Åt en med bladspenat, rödbetor, getost och valnötter som var svingod en gång.