Aviseringar
Rensa alla

Spermakaka


Ämnesstartare

isola: haha men det var ju inget och du hade väl antagligen gjort detsamma själv om du inte haft ett eget nät?

Förmodligen. Men jag är inte särskilt förlåtande av mig. Inte efter den förödmjukelse jag fått utstå tack vare att han vill kolla på porr eller något.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

S3ON: Så du sitter uppkopplad i ett okrypterat wifi?

Satt*. Fick ändra på det, tack vare fettot.

Så visst var det mitt misstag i grunden. Men som sagt. han ska få...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Vehnk:
Förmodligen. Men jag är inte särskilt förlåtande av mig. Inte efter den förödmjukelse jag fått utstå tack vare att han vill kolla på porr eller något.

Han kanske också spelar, eller gör något superviktigt för mänskligheten du nu fått glädjen att bidra till.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Xisco: Du får försöka att inte ta allting seriöst, särskilt inte om det är menat som ett (uppenbart) skämt.

Skämt är en jargong på ett uttalande. Innehållet förblir detsamma och att utforma ett uttalande som ett skämt är inte detsamma som att inte säga det alls. Ett skämt som bygger på en falsk premiss, och denna inte är resultatet av ironi, är ett dåligt skämt. Ett dåligt skämt som förmedlar en knasig inställning till personlighet ursäktas inte av att det är just ett skämt. Så återigen får du stå för dina uttalanden.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nachac och Xisco, ät inga kakor ni får av den andre i framtiden.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Vehnk: Satt*. Fick ändra på det, tack vare fettot.

Så visst var det mitt misstag i grunden.

Ja, helt och hållet självförvållat.. Mycket dumt av dig. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nachac: .

Okej Mr.Jag-vet-bäst-och-kan-allt-bättre-än-alla-andra.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Xisco: Okej Mr.Jag-vet-bäst-och-kan-allt-bättre-än-alla-andra.

Ja, det var ett svar av typen jag väntade mig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nachac: Ja, det var ett svar av typen jag väntade mig.

Och jag som har underskattat din intelligens..  


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Om du faktiskt överväger att göra detta på riktigt så har du bevisat för hela forumet(iaf användarna med förmåga till analytiskt tänkande) vilken patetisk och maktlös råtta du är. Att själva planen är äcklig har inget med detta att göra, förutom att ytterligare befästa vilket kryp du är.

Du ska hämnas på någon som jag antar ha gjort dig något ont, genom att... inte göra ett piss? bjuda honom på en kaka? ska du onanera åt tanken att han ätit din sperma? i så fall kan jag förstå det till viss del men jag antar att det inte är fallet. Du är för feg/värdelös för att faktiskt göra någonting konkret så du vill ge dig själv en illusion att du har ett värde som person, att det minsann kostar att bråka med dig, det är inte sant. Hade du haft ett enda uns av heder eller mod eller rent av intelligens i kroppen hade du aldrig fått för dig att genomföra något sånt här, du hade löst problemet om det behövde lösas (om denne person fortsatte att utgöra ett hot/problem) eller ignorerat det då hämnd inte gynnar någon. (förutom om du är tungt kriminell och har ett rykte att tänka på, men det är bevisligen inte fallet)

Du är opålitligheten själv, du är kniven i ryggen, du är falskhet. sådana som dig kan man aldrig lämna obevakad vid ens tillhörigheter, gör något mer av ditt liv än att vara en jävla råtta. för helvete. Om du nu ska vara en primitiv mupp så var inte en FEG primitiv mupp så att människor iaf får en ärlig chans att fatta vilket kräk du är... men var helst inte en primitiv mupp alls :PP

Nu är jag överdrivet hård kanske då det är omöjligt att avgöra hur seriös du var i trådstarten, men du kommer iaf veta sanning om hur mycket av en mes du är.

lol sjukaste jag någonsin skrivit


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

whaddup bird: Du är opålitligheten själv, du är kniven i ryggen, du är falskhet. sådana som dig kan man aldrig lämna obevakad vid ens tillhörigheter, gör något mer av ditt liv än att vara en jävla råtta. för helvete.

Låter som om någon blivit bjuden på en spermakaka Glad nämen tack för ditt arga inlägg, det fick mig att se en annan sida av spermabakskulturen. Förr eller senare lär sanningen komma fram, och det som hade kunnat bli ett litet krig blev ett stort krig ... tror förresten att det kan finnas spår av oseriositet i trådstarten 🙂

ennie:

tyckte det var lite omoget men ja kanske har fel Söthade för mig bara14åringar gör sånt

Tror du har rätt endå BlinkSöt


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

murare: Låter som om någon blivit bjuden på en spermakaka

"ok"

murare: ämen tack för ditt arga inlägg, det fick mig att se en annan sida av spermabakskulturen. Förr eller senare lär sanningen komma fram, och det som hade kunnat bli ett litet krig blev ett stort krig ..

?

murare: tror förresten att det kan finnas spår av oseriositet i trådstarten 🙂

ja


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Kan nu meddela alla om att jag lyckats lansera mitt koncept. En polare till mig tänker servera en sådan till sin förhatliga styvmor.

Det vattnas i munnen.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Är du 12 år? Fruktansvärt omoget om jag får säga min mening.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Aaron: Natthumor asså även om den är pervers XD

det här receptet vore något för dig... vem vet, din själ kanske blir ren av sperma annars är det bara att bada i sprit sen


   
SvaraCitera