Aviseringar
Rensa alla

Ställning sex


seumi

Missionären skulle jag också säga, 


   
SvaraCitera

missionären helt klart


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Inte missionären!!! Tjejen är då i underläge med killens vikt över sig och kan därmed inte styra el stoppa den kåte killen.
För killen spelar det ingen större roll men för tjejen är det en annan sak då hon är den som får ev ont, spricker o blöder. Ha mycket gosning, gnida era nakna mot varandra, förspel . Tjejen kan rida killen utan att stoppa in den utan låt snoppen vinklas bakåt i rumpskåran men framförallt sitta på snoppen och låt den glida utanför slida. Använd lite olja så att hon glider härligt. Hon kan prova stoppa in den lite då och då el bara låta kuken trycka mot hålet och sen glida lite mer. Hon ska sköta införandet och då är sked ställningen även bra så att hon med handen på killens höft har kontrollen.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

vonKissekatt:

Vilken planet lever du på, tjejer har alltid kuvats och fått vänja sig vid sex. Sex är skönt för tjejer också men vi måste sluta tro att penetrering är nyckeln till allt.

Jag lever på den öppensinniga planeten där men ska ge sig själv en chans till att finna riktigt härlig sex. Orgasm genom penetrering är oftast den bästa orgasmen men för tjejen och killen är det förenat med kunskap om hur man gör och det kan väl aldrig vara fel att utforska. Men sen ska ju givetvis klitoris stimulans i orgasmen vara ett normalt inslag vid sex.


   
SvaraCitera