Aviseringar
Rensa alla

Standard i de olika sektionerna


Ämnesstartare

I de sektionerna jag har av forumet. så dyker det upp trådar som jag anser ska låsas. Men vi har inte regler som motiverar det.

http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=292857

Den tråden är ett perfekt exempel. Och det har varit diskussion om det tidigare. att trådar som bryter emot eula´n inte borde tillåtas.
Sådana exempel dyker också upp i filmforumet.

I alla fall! jag anser att vi borde börja använda detta lite.
§21. Ungdomar.se förbehåller sig rätten att när som helst göra ändringar eller tillägg till ovanstående reglerna. Om så sker kommer dessa nya regler presenteras automatiskt vid nästa inloggning.

I syfte att fixa en bättre standard på sektionerna. Att ha en klistrad tråd med halvregler. Som modsen för det forumet kommer överrens om.

Dessa regler ska inte vara något som kan ge varningspoäng. Utan användas som ett sätt att höja standarden.


   
Citera
Åtta

Galvmeister:

ha en klistrad tråd med halvregler. Som modsen för det forumet kommer överrens om.

Låter som en bra idé, tycker jag.

Jag skulle föreslå att de som känner sig engagerade i en forumdel och har idéer på regler som skulle behövas för att hålla ren den forumdelen får ansvara för att lägga fram förslag på regler här för godkännande. Sedan när regeln fått godkännande av någon annan moderator så kan den läggas in i en klistrad tråd i forumet.


   
SvaraCitera
Issen

Absolut... lite sånt som jag hoppats på att de som har forum tilldelade sig gärna gör förslag på hur standarden i det delforumet ska se ut.


   
SvaraCitera