Aviseringar
Rensa alla

Statustråden


Ämnesstartare

Här skriver vi alltså om vi blir borta sjuka (skrivkramp) eller har extremt mycket i skolan eller jobbet. Ni behöver inte redogöra exakt för vilka läxor ni har och så, men ungefär hur aktiva ni kan vara den kommande veckan. Det hjälper i planeringen så att det inte slutar med att halva redaktionen åker till Mallorca samma vecka och det ekar tomt på texter.


   
Citera

Jag sitter med skola upp till öronen just nu. Det är svårt att andas och svårt att hinna skriva någonting annat än projektarbeten och källförteckningar. Nästa vecka lämnar jag in mitt projektarbete, och förhoppningsvis kan jag börja andas och skriva roliga saker igen då.[smile]


   
SvaraCitera

Sophia Olofsson:

Nästa vecka lämnar jag in mitt projektarbete, och förhoppningsvis kan jag börja andas och skriva roliga saker igen då.

Det låter bra. Lycka till med slutspurten! [y]


   
SvaraCitera

Tack snälla! I need it [wink]


   
SvaraCitera

Det är svårt att vet när man ska skriva här, och det är ju lätt att glömma bort det också. Men jag tror jag borde skriva här nu, för jag kommer nog inte orka skriva på ett tag. Kanske gör jag det ändå, men räkna inte med mig just nu i alla fall. För jag är ur balans, kan man nog säga.


   
SvaraCitera

Amy Karlsson:

Men jag tror jag borde skriva här nu, för jag kommer nog inte orka skriva på ett tag. Kanske gör jag det ändå, men räkna inte med mig just nu i alla fall. För jag är ur balans, kan man nog säga.

Okej. Tråkigt att höra, men bra att du meddelar. Hoppas det ordnar upp sig igen snart! [smile]


   
SvaraCitera

Jag ska, som många andra UM:are gjort innan mig, åka till London. Åker på tisdag och blir borta åtta dagar. Kommer lägga upp Beckrecensionen om några minuter.


   
SvaraCitera

Den här veckan är helt körd för mig. Ska lämna in en 2:ans stora arbete och jag har knappt kommit halvvägs, så förvänta er inget från mig.


   
SvaraCitera

Sara Lundin:

Jag ska, som många andra UM:are gjort innan mig, åka till London. Åker på tisdag och blir borta åtta dagar.

Åhå, ha så skoj! [smile]

Angelica Capitao:

Den här veckan är helt körd för mig. Ska lämna in en 2:ans stora arbete och jag har knappt kommit halvvägs, så förvänta er inget från mig.

Oki. Bra att du säger till!


   
SvaraCitera

Tråden raderad från Redaktionen/Planering & Arbetsuppgifter


   
SvaraCitera