Det låter som om du är duktig på att steka ägg. Låg värme är nog ett krav om man ska få fina stekta ägg. Men kommer inte alltid gulan uppåt när du knäcker ett ägg i stekpannan?
Många brukar steka ägget på båda sidorna, tycker det är godast om man bara steker på en sida och äggulan är hel
Det låter som om du är duktig på att steka ägg. Låg värme är nog ett krav om man ska få fina stekta ägg. Men kommer inte alltid gulan uppåt när du knäcker ett ägg i stekpannan?
Inte om man vänder och steker andra sidan din fleng
All ägg, oavsett kokt eller stekt så är ägget perfekt när det rinner med salt och peppar. Om jag känner för det så brukar jag ha vitlökspeppar
Lokes:
Många brukar steka ägget på båda sidorna, tycker det är godast om man bara steker på en sida och äggulan är hel
sgt.sunshine:
Inte om man vänder och steker andra sidan din fleng
Jag tänkte nog att alla gör som jag, dvs enbart steker ägget på ena sidan. Både stekta ägg och kokta vill jag ha med rinnande gula. Undantaget är när jag hårdkoker ägg som ex ska skivas upp till ex stuvad spenat eller liknande.
oneday:
All ägg, oavsett kokt eller stekt så är ägget perfekt när det rinner med salt och peppar. Om jag känner för det så brukar jag ha vitlökspeppar
Gillar du sill så testa att ta några inlagda sillbitar till. Det är supergott.
Gillar du sill så testa att ta några inlagda sillbitar till. Det är supergott.
Näää är inget stort fan av sill. De kanske inte är så farliga men har inte testat all typ av sill
Potatis gratäng:
Jag stekte just ett ägg det blev långsamt klart och det var segt när jag åt det. Var det segt för att det räckte länge för det att bli klart?
va
kokar bara mina ägg
oneday:
Näää är inget stort fan av sill. De kanske inte är så farliga men har inte testat all typ av sill
Testa några av de gamla klassiska sorterna dvs inlagd sill, löksill eller senapssill. ABBA är godast.
youngvobb:
va
Han syftar nog på om ägget blev segt på grund av att det stektes för länge. Som bekant flir både kött, fisk och fågel TORRT av att tillagas för länge på hög värme. Kan tänka mig att det blir likadant med ägg, fast de blir sega istället.
Men det visst du säkert.
Han syftar nog på om ägget blev segt på grund av att det stektes för länge. Som bekant flir både kött, fisk och fågel TORRT av att tillagas för länge på hög värme. Kan tänka mig att det blir likadant med ägg, fast de blir sega istället.
Men det visst du säkert.
lille syndicate
Jag tänkte nog att alla gör som jag, dvs enbart steker ägget på ena sidan. Både stekta ägg och kokta vill jag ha med rinnande gula. Undantaget är när jag hårdkoker ägg som ex ska skivas upp till ex stuvad spenat eller liknande.
Jag steker ägget på båda sidorna med rinnande gula